Festfotball på Vestlandet

Avatar

Published

on

Et fyrverkeri av en kamp på Myrdal Stadion hvor Ull/Kisa scorer 5 mål og vinner en veldig fortjent kamp i Bergen.

Sverre Martin Torp starter festen og setter inn 1-0 etter ett nydelig angrep etter bare fem minutter. Kristoffer Normann Hansen forsetter med å  curle ballen nydelig over Åsane sin keeper til 2-0 etter 12 minutter.  Åsane får straffe etter 26 minutter, og Erik Huseklepp setter den til høyre for Hagerup som er etter den men klarer ikke å forhindre reduseringen til 1-2.

1-3 etter 35 minutter, og nok et nydelig angrep avsluttes, denne gangen av Ole Andreas Nesset. Eric Kitolano ønsker også å være med på festen og blir spilt fri av Nesset og setter inn 1-4.

Ull/Kisas bestemann denne kvelden, Sverre Martin Torp, blir felt innenfor 16-meteren på overtid og Nicolay Solberg setter straffen som gjør at Ull/Kisa klatrer opp til en 4 plass på tabellen.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupTrygg i kveldens kamp. Var etter straffen, men kan selvfølgelig ikke lastes for den. Rydder ellers opp i det som kommer av farligheter. 6
Mats Andre Kaland Spiller en god kamp. Slurver litt i avleveringene til tider, men løper mye og får en sterk sekser i kveld6
Ciise Aden AbshirSpiller en god kamp i Bergen. Sammen med Morten Sundli rydder han godt unna i hele kampen. 6
Morten SundliKapteinen oser av kraft og innsatsvilje noe som smitter til resten av laget. Han blir som resten av laget tryggere og bedre for hver kamp som går. 7
Nicolas WalstadNikolas spiller 70 gode minutter i Bergen. Er involvert i situasjonen som resulterer i straffen til Åsane. Blir byttet ut med Karsten Rognerud. 6
Nicolay SolbergSom resten av laget gjør Nico ett solid stykke arbeid i Bergen. Får mye plass på sin høyre side og det virker som han koser seg med fotballen om dagen. Scorer også på straffe på overtid. 7
William Albin KurtovicBlir bare bedre og bedre for hver kamp han spiller og vi på tribunen håper vi får se han også etter sommerferien på Jessheim Stadion. 7
Eric Kitolano Scorer sitt første mål for sesongen og løper mye denne kvelden. 6
Sverre Martin TorpScorer 1-0 etter 5 min etter strålende angrepsspill av Ull/Kisa. Sverre Martin spiller sin beste kamp for året og vi kårer han til BB i dag. 7
Kristoffer Normann HansenNydelig lobb til 2-0 er 17 minutter. Kristoffer er god på sin venstre side, og scoringen hans er en perle. 6
Ole Andreas NessetScorer 1 mål og er god i de første 45 min. Blir litt mer usynlig i 2 omgang men er med farten sin alltid en trussel for motstanderen. 6
Karsten RognerudGjør ingen feil men litt liten tid til å få satt poeng på Karsten.
Truls Jørstad.For lite spilletid til vurdering.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.