Kontakt oss

Drop in-dåp

jp-admin

Publisert

10. Juni 2023

13:00

Sted

Jessheim

Lørdag 10. juni kl. 13.00–15.00 ønsker vi velkommen til drop in-dåp i Jessheim kirke! Denne dåpsformen er for deg som selv ønsker å bli døpt eller som har barn dere har et ønske om å døpe, men som av ulike grunner har unngått den store dåpsfesten. Dåpsfesten er både for foreldre med små eller halvstore barn, for ungdommer som ønsker å konfirmere seg men som ikke er døpt ennå, og for voksne som ikke er døpt, men som ønsker å bli det. Vi håper at denne muligheten, med lav terskel og åpne dører inn til den vakre bykatedralen midt i Jessheim sentrum, vil passe for nettopp deg.

Det er gjennom dåpen at du blir medlem av Den norske kirke. Dåpen er gave der vi blir minnet om at Gud lover å følge oss alle dager. Når du ønsker å døpe og har en tanke om at dette er en gave du ønsker å gi deg selv eller barnet ditt, er det mer enn nok.

Dere som er interessert i dette tilbudet, kan komme til Jessheim kirke (Rådhusveien 5) mellom kl.13.00 og 15.00 lørdag 10. juni, og så døper vi fortløpende fra omkring kl. 13.30 til kl. 15.00. Opplegget er enkelt: Vi har en enkel dåpssamtale, der vi også hilser på faddere (den som skal døpes må ha med seg minst to faddere over 15 år – kan ikke være foreldrene), før vi gjennomfører dåpen og feirer med kake for de som vil ha. Hvis dere ikke har faddere, kan vi stille som vitner, slik at du kan komme helt alene hvis du ønsker det. Det er bare fint om dere har med familie og venner, men strengt tatt ikke nødvendig med mer enn faddere. Drop in-dåpen er ikke forbeholdt de som bor på Jessheim – det er bare å komme selv om du bor et annet sted.

Hjertelig velkommen til drop in-dåp i Jessheim kirke!

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.