Kontakt oss

Abonnenter

Ull/Kisa-damene med ny sponsor

Avatar

Publisert

Elkotek Sikkerhet går inn med et betydelig beløp som øremerkes satsingen på damefotballen i Ull/Kisa. Kjærkomment, sier sportslig leder Kjetil Haga.

Anders Linstad bor på Jessheim, og for ham og firmaet Elkotek var det naturlig å gå inn i Linstads lokale klubb når de først går inn som sponsor i idretten.

– Jeg begynte å tenke litt etter årsmøtet i Ull/Kisa, og for oss er dette bra på flere måter. Vi går inn i sponsormarkedet, og vi støtter i tillegg en god sak ved å tilføre midler til damelaget til Ull/Kisa, sier Linstad til Jessheimpuls.

Utligne gapet

– Ved å bidra som sponsor så bidrar vi også til å utligne gapet mellom damene og herrene, legger Linstad til.

– Kjærkomment, for vi føler at trener Truls Jørstad og damelaget har noe bra på gang med den jobben som legges ned, sier sportslig leder Kjetil Haga, som sier at sponsormidlene går til å styrke rammene rundt damefotballen og ikke til å hente spillere.

– Det rekrutteres fornuftig på damesiden nå, og i tillegg har vi J17-laget til Thomas Frigård som gjør en fabelaktig jobb, og vi håper å kunne ta plassen som det naturlige flaggskipet på Øvre Romerike for damefotballen, sier Kjetil Haga.

SUKSESS: Thomas Frigård har trent laget som i år er J17 siden de var jentespillere. Og Frigård har hatt suksess med jobben han og laget har lagt ned gjennom mange år. 

Bygger lokalt

– Vi bygger lokalt, og det er fornuftig.

– Hvor mye går dere inn med, Linstad?

– Et betydelig beløp som vil utgjøre en stor del av budsjettet til damelaget, uten at jeg vil flagge beløpet, sier Linstad.

– Jeg kan legge til at vi ønsker oss flere sponsorer – store og små – på damesiden. Alle sponsorbidrag er kjærkomne, sier Kjetil Haga.

Elkotek er inne med et sekssifret beløp på damesiden.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.