Connect with us

Abonnenter

Det gror godt i håndballen

Avatar

Published

on

Ull/Kisa Håndball kastet godt fra seg under Fredrikstad Cup i helgen som var. Det viser at det gror godt i kjølvannet av suksessen til både dame- og herrelaget til klubben.

Ull/Kisa sine håndballdamer gikk ubeseiret gjennom grunnserien denne sesongen, og neste sesong er spiller både damer og herrer i 2. divisjon, noe som betyr at Kisa kan holde på talentene sine lenger fordi nivået er høyere.

KAMP TIL DØRA: Ull/Kisa kjempet som løver, og de kunne returnere til Jessheim med både gull og sølv etter helgens cup i Fredrikstad. Foto: Øivind Eide

– Vi mener det er viktig å ha lag i 2. divisjon, ikke minst med tanke på at lokale spillere kan bli i klubben lenger i sin satsing. Og så er det viktig for yngre spillere som er på vei opp i aldersbestemte lag, sa daglig leder Nina Lines til Jesshiempuls da opprykk var et faktum tidligere i vår.

Dette skrev Jessheimpuls i april i år:

Etterlengtet opprykk

Cupfeber

Fredrikstad Cup er en stor (kanskje den største?) turneringen for unge håndballspillere, og denne helgen var Ull/Kisa i aksjon med mange lag.

– Vi hadde med lag fra og med 9 år til og med 16 år. Fra 9 tl 12 år er det ikke sluttspill, så der er det mest fokus på å ha det gøy gjennom helgen, sier daglig leder Nina Lines.

SØLV: Denne gjengen fikk sølv etter sin formidable innsats under Fredrikstad Cup. Ikke rart smilene satt løst etter endt dyst. Foto: Øivind Eide

Slik gikk det:

J 13: To lag med. Begge gikk til A-sluttspill. Ett ble slått ut i 16-delsfinalen og ett lag ble slått ut i kvartfinalen.
G 13: To lag med. Ingen gikk videre til sluttspill
J 14: Tre lag med. Ett lag gikk til A-sluttspill og to lag gikk til B-sluttspill. Laget som spilte A-sluttspill gikk til finalen og tok med seg 2. plass. Lagene i B-sluttspill møtte hverandre i kvartfinalen. Det laget som vant gikk helt til finalen og vant den også.
G 14: Ett lag med. Gikk til B-sluttspill, ble slått ut i kvartfinalen.
J 15: Tre lag med. Alle gikk til A-sluttspill. To lag ble slått ut i åttendelsfinalen. Ett lag ble slått ut i semifinalen.
G 15: To lag med. Ett lag ble slått ut B-sluttspill kvartfinalen. Ett lag gikk til finalen i B-sluttspill og tok med seg sølvet hjem.
J 16: To lag med. Ett lag ble slått ut i B-sluttspill kvartfinalen. Ett lag ble slått ut i B-sluttspill (åttendelsfilnalen).
G 16: Ett lag med. Vant A-sluttspill finalen!

Se bildeserie med en del av blinkskuddene til Øivind Eide her:

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.