Connect with us

Folk

Dritten flyter i hundeparken

Avatar

Published

on

Snaue to uker etter at hundeparken på Jessheim åpnet, så flyter hundedritten i området. 

– Hundeparken er et tilbud til de firbeinte og et sterkt ønsket tilbud som nå endelig er kommet på plass. Da må det være i alles interesse å holde det rent og pent i hundeparken, sier ordfører Tom Staahle etter å ha vært i hundeparken mandag morgen.

FLYTER: Slik kan vi ikke ha det rundt hundeparken, sier ordfører Tom Staahle.

– Vi må kunne forvente at folk ikke forsøpler slik som dette, og det er et individuelt ansvar å rydde opp etter seg, understreker ordføreren.

Gleden var stor da Ullensakers politikere vedtok å etablere Jessheims første hundepark, en politisk sak som har vært i systemet i flere år.

LES: Endelig dato for åpning av hundepark satt

19. september var det høytidelig åpning av hundeparken – lokalisert nede ved Gjestad rett vest for sentrum – med snorklipp av formell karakter.

LES: Nå går alt til hundene

Og mange som har firbeinte venner har benyttet hundeparken etter at den åpnet, selv om alle tydeligvis ikke er flinke nok til å etterleve retningslinjene som er slått opp på gjerdet ved parken. Hundeposer og hundemøkk florerer i området, og det er ikke det som er intensjonen eller meningen med tilbudet.

SNORKLIPP: Det var ingenting som minnet om dårlig stemning da Tom Staahle åpnet hundepark for noen uker siden. Nå flyter dritten i og rundt parken.

– Det står i vedtektene at folk må ta med seg hundeposer hjem eller legge dem i avfallsbeholderen. Hvis den er full, så plikter folk å ta med seg hundeposene fra området, sier Staahle.

– Vi skal i hvert fall fra kommunalt hold sørge for at søppelkasser blir tømt ofte nok, slik årsaken ikke er fulle søppelkasser, sier Hans Jørgen Borgen, leder av hovedutvalget for teknisk, idrett og kultur.

På sosiale medier kommenteres det at dette også kan skyldes at kråker og kaier som roter i søppelkassene. Det er jo et ikke ukjent fenomen hist og her.

Men uansett så flyter hundemøkk og hundeposer i området rundt hundeparken. Og det er ingen tjent med.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.