Kontakt oss

Abonnenter

For en herlig åpningskveld

Avatar

Publisert

KOMMENTAR

Jessheimdagene kunne vel knapt fått en bedre åpningsdag og -kveld. Fullt på Villa Sole og mer enn mange som møtte opp for å få med seg talentet Sebastian Zalo.

Og vi er så vidt i gang. I dag – fredag – kommer det igjen matbiler (food trucks) til Jessheim by, så da kan vi fråtse i gatemat gjennom hele helgen.

GOD STEMNING: Sebastian Zalo og han kompetente musikere var et hyggelig bekjentskap for de mange frammøtte under åpningen av Jessheimdagene.

Ikke nok med det. For tror du ikke at en av Jessheim by sine aller fremste eksponenter for blues returnerer for å holde konsert i Kulturbanken fredag kveld. Vi snakker om Ronny Aagren og hans band, og de tar med seg hele kofferten med møkkete sanger de har skrevet og framført sjøl.

Ronny riff

Det er bare å glede seg til å bade i riff, slidegitar og spisse boots når Ronny svinger pisken i det arrangørene håper blir en kulturbank med mye folk.

Billetter til konserten med Ronny finner du ved å TRYKKE HER

Dette skrev Jessheimpuls forrige gang Ronny gjestet Kulturbanken:

Tidsmaskinen Aagren

Under kastanjetreet på Villa Sole finner vi Odd Arne Sørensen god  Hans Olav Trøen. Duoen returnerer med sitt underholdningsprogram med norske slagere fra 50- tallet og fram til i dag. Stikkord er allsang, spelleglede, trivsel og garantert god stemning.

Billetter HER

Sugen ordfører

Kanskje finner vi også fungerende ordfører Lars Halvor Stokstad Oserud på noen av disse arrangementene. I går åpnet han Jessheimdagene offisielt.

Han sier til Jessheimpuls at han skal forsyne seg ganske grovt fra programmet til Jessheimdagene.

Hør sjøl her:

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.