Kontakt oss

Folk

Gledelig pusterom i utfordrende tid

Avatar

Publisert

Handelsbransjen tok en fot i bakken og feiret seg selv i helgen. Det rapporteres om god stemning underveis i prisdrysset.

Yess Awards pleier å være en årlig seanse der handelsstanden og butikkene feirer seg selv, med kåringer og det hele. Og det var mye latent glede som skulle ut etter to år med pandemi og avlyste feiringer og kåringer.

– Det er viktig at vi gjør stas på våre ansatte ved å arrangere en senterfest for butikker der og leietakere andre steder, blant annet i Storgata, sier senterleder Jon Bakke, som selv tok rollen som konferansier.

TOPP STEMNING: Det er fint å kunne feire seg selv all den tid handelsbransjen står overfor utfordrende tider, mener senterleder ved Jessheim storsenter Jon Bakke. Og stemning var det under Yess Awards. 

– Nå har vi hatt to år pause på grunn av pandemien, så det var derfor ekstra godt å treffe senterkollegaer ved en slik anledning, legger han til.

– Ja, for det er ikke bare solskinn for handelsstand og næringsliv der framme heller?

– Vi tror at en slik fest bygger kultur og øker motivasjonen til ansatte i handelsbransjen som står overfor svært krevende tider. Vi blir best av å være på lag med hverandre, sier Bakke.

Årets butikk ble Sommer & Vinter (hovedbildet), og alle bildene er tatt av Erik Valestrand-Halseth:

ÅRETS NYKOMMER: Heim Gastropub.

ÅRETS MARKEDSPRIS: Lekia.

ÅRETS BÆREKRAFTPRIS: Jernia.

ÅRETS KUNDEPRIS: Confetti Interiør.

ÅRETS NAVN: Kaia Lykkeid på Dressmann.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.