Kontakt oss

Folk

Kreativ opptakt til kulturhelgen

Avatar

Publisert

Galleri Jessheim er fylt til randen av ung kunst fra elevene på Jessheim videregående skole, Og på Herredshuset er det et rikholdig tilbud gjennom dagen og kvelden lørdag. 

For den som ønsker kreativt påfyll denne helgen er lørdag i Jessheim sentrum det perfekte stedet å være. Det er nemlig fullt pr0gram i byens galleri samt at festivalen Jessheim Experience har variert program gjennom dagen og kvelden.

Jessheimpuls var innom Galleri Jessheim fredag kveld, og kreativitet og fantasi må sies å blomstre blant elevene som går på linjen for kunst, design og arkitektur ved Jessheim videregående skole. En absolutt severdig utstilling blir rammen for det som skjer i galleriet gjennom lørdagen.

Lørdag i galleriet

Se lørdagens program her:

  • Jessheim Jentekor åpner dagen kl 12.00.
  • “To menn og en tavle” med Egil og Svein Nyhus har sitt tegneshow fra 12.30 – 13.30.
  • Så kan barna tegne fram til kl 16.00 med veiledning fra Egil, Hanne May og Anne Marit.
  • Trioen fortsetter søndag mellom 12 og 16, velkommen innom for en morsom tegnestund.

Kulturfest på Herredshuset

Festivalen Jessheim Experience gjennomførte ungdomskveld fredag, og lørdag er det både kunst, kultur og kreative tanker rundt byen Jessheim i framtiden som preger deler av programmet.

Men det “bjudas på”, og programmet består også av en en økt der musiker Amund Maarud byr på råd og vink til dem som planlegger å bli musikere. Den renommerte artisten fra Skogbygda (han er også Jessheim-venn) har så absolutt mye å melde om denne delen av musikkbransjen.

I tillegg kommer Lars Saabye Christensen for å delta i et panel som snakker om oppvekstromaner. Amerikanske Shawn Amos er den andre forfatteren i panelet.

Fullt program finner du her:

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.