Kontakt oss

Abonnenter

Løfter fram gresskar som matopplevelse

 1.000 tonn gresskar går i disse dager i søpla. Vi snakker horribelt matsvinn der det finnes mye mat.  Magnus Tvedt-Øresland hos Gnist Matopplevelser på Jessheim er sammen med Øyvind Kopperud og Therese Bergerud i full gang med å markere Halloween i kafeen på rådhuset. Og en stor del av den visuelle opplevelsen er nettopp gresskar. Tvedt- Øresland har mange ganger vært talsmann for gresskarets fortreffelighet, være seg i tidsskrifter eller i beste sendetid på tv. – Jeg har også laget oppskrifter for Matprat hvor gresskar er en viktig ingrediens, sier den sympatiske sørlendingen til Jessheimpuls. 92 oppskrifter Vi finner 92 oppskrifter der gresskar er en del av gildet på matprat.no. […]

Publisert

 1.000 tonn gresskar går i disse dager i søpla. Vi snakker horribelt matsvinn der det finnes mye mat.  Magnus Tvedt-Øresland hos Gnist Matopplevelser på Jessheim er sammen med Øyvind Kopperud og Therese Bergerud i full gang med å markere Halloween i kafeen på rådhuset. Og en stor del av den visuelle opplevelsen er nettopp gresskar. Tvedt- Øresland har mange ganger vært talsmann for gresskarets fortreffelighet, være seg i tidsskrifter eller i beste sendetid på tv. – Jeg har også laget oppskrifter for Matprat hvor gresskar er en viktig ingrediens, sier den sympatiske sørlendingen til Jessheimpuls. 92 oppskrifter Vi finner 92 oppskrifter der gresskar er en del av gildet på matprat.no. […]

Copyright © 2021 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.