Kontakt oss

Abonnenter

Populær nisjebutikk åpner i Jessheim by

Avatar

Publisert

Den populære nisjebutikken Outland åpner lørdag dørene i Jessheim by. Butikksjef Even Lislien Grimstad gleder seg stort til åpningen.

Vi ser fram til åpningen, og vi har hørt at mange gleder seg til at Outland kommer til Jessheim. Mange har meldt sin ankomst til åpningen også, sier butikksjef Even til Jessheimpuls et par dager før Outland sin butikk nummer 10 i tallet åpner offisielt.

Outland er “nerde-eventyret” som ble til populærkultur siden oppstarten i 1992. Siden den gang er det bygget stein på stein, og fra å være en butikk som fra starten av kun solgte tegneserier, så må utvalget nå sies å være formidabelt innen bøker, spill og andre produkter innenfor denne delen av populærkulturen.

Merkevare

I over 25 år har Outland utviklet seg fra noe hobbybasert til noe stort. Det som en gang startet på gutterommet, har blitt til møtepunkter over store deler av Norge, der ikke bare vi, men alle kan treffes og dele engasjement for interessene sine.

– Outland er et sted der du møter likesinned‌e, og det er et faktum at mange ønsker å jobbe hos Outland, sier butikksjefen. 

Du blir garantert møtt av kunnskapsrike ansatte som brenner for jobben sin.

– Outland Jessheim en stor butikk i deres målestokk?

– Den er ikke den største og den er ikke den minste. Den er på størrelse med Outland i Tønsberg, sier Lislien Grimstad.

Outland har butikker i Bergen, Fredrikstad, Hamar, Kristiansand, Oslo, Porsgrunn, Stavanger, Trondheim, Tønsberg og – fra lørdag – Jessheim by.

Fysisk møteplass

I en tid der internettsalg truer virksomheten til fysiske butikker er vi stolte av å tilby steder der folk kan møtes ansikt til ansikt, og dele opplevelser og samhandle med likesinnede.

– Vi har selv også utviklet vår egen nettbutikk, men ønsker å være trofaste til butikkene våre, for det er der kjernen av virksomheten vår ligger – i møtet med kundene.

Stor dag

For senterleder Jon Bakke (31) og Jessheim storsenter så blir lørdag en merkedag.

– Endelig skal vi åpne dørene for alle som har et lite snev av nerd i seg, og det tror jeg vi alle har mer eller mindre, sier Bakke.

– Outland har vi prøvd å få inn på senteret i lengre tid, så denne brikken er ekstra gøy å få på plass. En butikk som er så unik, men samtidig har noe for alle skal man lete lenge etter, supplerer senterlederen, som selv gleder seg til å stå og klå i brettspillhyllene framover. 

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.