Kontakt oss

Abonnenter

Stilrene jubilanter flyr høyt

Avatar

Publisert

Ullensaker Wings er 10 år i år. Det blir markert med et realt show på kunstløpsskøyter i ishallen denne helgen.

Breddeklubben Ullensaker Wings viser seg fram ved å sette opp “High School Musical” i ishallen på Gystadmarka kommende lørdag fra 15.00, og gjengen bestående av 35 medlemmer i alderen 8 til 22 år kan skilte med godt samhold, unikt miljø og de utviser sann glede på isen i forkant av showet.

Drakter og basketballer har “Wings” lånt av basketballklubben Ullensaker Troopers, og det er takknemlighet som sendes i retning ballklubben fra kunstløperne i Ullensaker.

JUBILANTER: Jessheimpuls overvar deler av forberedelsene til lørdagens show, og det er fartsfylte saker som blir servert av denne gjengen. 

Breddefokus

– Vi er en liten klubb sammenlignet med klubber fra Oslo, Tønsberg, Moss, Hamar og Skedsmo, men vårt fokus på bredde og at det er plass til alle, gjør at vi trekker til oss medlemmer fra andre steder, sier June Engh Nyfløtt, forelder og organisator i Ullensaker Wings.

For Ullensaker Wings fokuserer på utvikling før det eventuelt blir snakk om konkurranser, noe som trolig har bidratt til antall medlemmer har mer enn doblet seg denne sesongen.

– Ja, vi var 15 medlemmer ved sesongstart, og nå er vi altså 38, sier Engh Nyfløtt.

FORBEREDELSER: De siste forberedelser til “High School Musical” ble gjort i ishallen torsdag ettermiddag. Lørdag er det show.

Alle velkommen

Det er trening mandag fra 16.00 til 18.30 og torsdag fra 17.00 til 19.00 på is. I tillegg er det barmark, dans og lørdagstreninger.

– Men nå er sesongen snart over. Det er kun showet igjen, sier trener Frida Eline Jensen til Jessheimpuls.

– Hvis noen er nysgjerrige på kunstløp da?

– Da er det bare å ta kontakt med oss på e-post kunstlop@ullis.no

Skøyteskole

BREDDE: Det fokuseres på bredde hos Ullensaker Wings, og medlemmene er fra 8 til 22 år. Her er det full konsentrasjon på treningsoppgaver i forbindelse med lørdagens show.

På hjemmesiden for kunstløp står følgende beskrivelse om klubbens tilbud:

  • Skøyteskolen vår er åpen for alle, og det er ingen krav til ferdigheter.
  • Det ekstra moro å beherske kunsten å gå på skøyter – kanskje noen «tricks» også?
  • Har du lyst til å lære å danse på skøyter kan du bli aspirant hos oss, og kanskje blir du så ivrig at du går videre som konkurranseløper?
  • Skøyteskolen vår er åpen for alle, og det er ingen krav til ferdigheter. Mestring og glede ved å være på isen er målet!
  • Det er utleie av skøyter i ishallen

Les mer om hva Ullensaker Wings kan tilby av trening på alle nivåer ved å TRYKKE HER

Men lørdag er det altså show for alle pengene, og kanskje det er en fin anledning til å ta turen til ishallen for den som er nysgjerrig?

– Bare kom, det blir show, kaker, lodd og premier, sier June Engh Nyfløtt.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.