Connect with us

Folk

Til Jessheim Byfestival med rykende fersk singel

Avatar

Published

on

Cocktail Slippers er den ferskeste bookingen til Jessheim Byfestival. De returnerer til hovedstaden på Øvre Romerike med rykende fersk singelutgivelse i bagasjen.

Singelen “Excuse Me” handler om livets opp- og nedturer, og bandet som har samarbeidet tett med selveste Little Steven (Springsteens kompis du vet…) ser fram til å komme til Jessheim igjen. Bandet spilte under Jessheimdagene for noen år siden og var for mange den største konsert-overraskelsen den gang. Den nye singelen til Cocktail Slippers kan ikke bli mye ferskere; den slippes 1. juni, og bandet kommer til Jessheim fredag 8. juni.

Med denne bookingen nærmer programmet seg spikret, selv om det fortsatt jobbes med klubbprogrammet i Kulturbanken

Hør bare hva Ullensaker kommune, Jessheim storsenter, den allerede innarbeidede barnefestivalen til lekebutikken Kanutten, friidrettsgruppa i Ull/Kisa og det nye LHL-sykehuset har gått sammen om å sette på den kulturelle menyen gjennom fire dager – fra torsdag 7. juni til og med søndag 10. juni:

Stappfull LHL-fest

  • Konserter med Adam Douglas, Penthouse Playboys, Katrina (uten The Waves, men med band) og Loveshack gjennom ettermiddagen og kvelden. Douglas spiller på LHL sitt område, mens de andre artistene spiller på torget i Jessheim sentrum på kvelden.
  • Lørdag 9. juni blir det full pakke oppe ved LHL-sykehuset, med gratis frokost til alle som vil ha fra 10.00. Deretter går det slag i slag med noe som fort kan bli en årlig tradisjon i regi av friidrettsgruppa til Ull/Kisa: “Blodomløpet” for folk i alle aldre.
  • “Blodomløpet” går fra LHL-sykehuset og en runde rundt Nordbytjernet for ungdom og voksne, og det blir en kortere runde for de minste.
  • Helseaspektet ligger naturlig nok som en fellesnevner for det som skjer på sykehusområdet disse dagene; bamsesykehus, snekring av fuglekasser, innsyn i ambulanser som er på stedet, førstehjelpsøvelser og mye annen moro innenfor stikkordet helse.
  • Kaja Nordengen fra “Hjernen er stjernen” kommer med et foredrag.
  • Programleder gjennom LHL-dagen lørdag er Margrethe Røed, kjent fra Amigo Grande på NRK Super, Julemorgen, teaterversjonen av “Jul i Blåfjell” og MGP Junior.
  • Adam Douglas går på scenen lørdag ettermiddag. Han har med seg lokale korene Kolon og Ullensaker Show Choir på scenen.
  • Det blir satt opp transport inn til Jessheim sentrum, der byfestivalen er godt i gang, etter Douglas-konserten.

Byfestivalen i sentrum

I Jessheim sentrum er det Ullensaker kommune, Jessheim storsenter og lekebutikken Kanutten som inviterer til fest sammen med lag og foreninger. Sistnevnte fyller Storgata med aktiviteter på dagtid lørdag 9. juni. Ellers fristes det med følgende:

  • Kommunen legger ned første musikalske grunnstein på det som er tenkt å bli Jessheims egen “Musikkens dag”, bygget etter samme lest som musikkfesten i hovedstaden i juni. I år blir det kun en scene med lokale artister, men planen er på sikt at gatehjørner og flere scener skal fylle Jessheim sentrum med levende musikk.
  • Jessheim storsenter inviterer til kveldskonserter med Katrina fra Katrina & The Waves og Cocktail Slippers (fredag 8. juni) samt Penthouse Playboys og Loveshack på kvelden lørdag 9. juni. Dette er betalingskonserter.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.