Kontakt oss

Folk

Annerledes cowboyfest

Avatar

Publisert

KONSERTRAPPORT

Magnus Grønneberg behersker et nedstrippet uttrykk minst like godt som maskineriet CC Cowboys. Og Villa Sole fester grepet som byens mest intime og nedpå konsertarena.

To timer med kun Magnus Grønneberg, kassegitar og munnspill kan lett bli en monoton affære når det kommer til det musikalske uttrykket, men når den drevne rockeren tør opp og blir til historiefortelleren Grønneberg mellom sangene, så fyker to timer unna som et lite øyeblikk.

Og det er noe helt spesielt når man som publikummer nærmest sitter på fanget til artister man vanligvis ser på god avstand der de står på en scene med band i ryggen og en lysrigg som funkler som Melkeveien.

Se en videosnutt fra konserten her:

Grønneberg sa det sjøl fra scenen, at det blir ikke mer ekte eller nærere enn dette, altså en stemme og en kassegitar. Det har han rett i, for et nedstrippet uttrykk som dette gjør at slagerne til CC Cowboys kommer nærmere og får en annen valør uten et band som peiser på bak ham.

Det hele blir sårere og – ja – nærere. Legg til østfoldsk nedpåhet og lun humor, så har vi en helaften med hvilepuls under vesten når vi går hjem.

Magnus Grønneberg kommer gjerne tilbake til Jessheim. Publikum ønsker ham gjerne hjertelig velkommen tilbake.

Så da er det vel bare å sjekke kalenderen?

250 frammøtte på Villa Sole gikk opphøyet ut porten etter to timer.

Takk for den akustiske høymessen.

Øyvind Mo Larsen 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.