Kontakt oss

Folk

Soleklar kinesisk borteseier

Avatar

Publisert

KONSERTRAPPORT

Tre små kinsere ga ut sitt debutalbum i 1990, og siden den gang har det vel knapt kommet mer smørmyk musikk fra Trøndelag? Søndag er det CC Cowboys-cowboyen Magnus Grønneberg som kommer til Villa Sole.

Frontmann og “hovedkineser” Ulf Risnes vitset om at bandet har holdt på siden 1500-tallet og at de låt mye bedre i tidligere tider enn nå. Det må sies å være fleip med modifikasjoner, for det er et kattemykt anslag over alt Tre små kinesere foretar seg. En konsert glir stille som Nidelven (kanskje ikke akkurat i disse dager, men…) den drøye halvannen timen konserten på Villa Sole varer.

Og vis oss gjerne den arenaen som passer bedre til musikken til Tre små kinesere enn tunet på Villa Sole, som lørdag ettermiddag lå badet i sol for de drøyt 150 publikummerne som mer enn gjerne ønsket trønderne varmt velkommen til Jessheim.

Videosnutt som formidler noe av stemningen her:

Publikum fikk det de betalte for: slagere fra en katalog som strekker seg nesten 35 år tilbake i tid, en Ulf Risnes som tøyset og tullet som bare trøndere kan samt en samspilt trio som sto foran et vennligsinnet og lydhørt publikum.

Tre små kinesere sitt musikalske univers er litt som en yoga-time eller en kopp beroligende te, og dette skrives helt fritt for ironi. De kan sitt fag til fingerspissene, og alle ruslet fornøyd ut portalen til Villa Sole. Også kineserne.

Magnus Grønneberg – låtskriver og frontmann i CC Cowboys – inntar scenen på Villa Solo (han stiller solo uten band) søndag 18.00.

For billett kan du TRYKKE HER

Øyvind Mo Larsen

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.