Kontakt oss

Abonnenter

Bankbygget solgt

Avatar

Publisert

Bankbygget øverst i Gotaasalleen er nå solgt. Ny eiere er i dialog med ulike aktører som ønsker å utvikle innh0ldsbiten i bankbygget. 

Det er Trendy Næringseiendommer AS som har kjøpt bygget for en konfidensiell sum. Selskapet har mange års erfaring med investering og utvikling av næringseiendommer i Oslo og Viken. Bygget ble overtatt – i den stand det står – 1. september i år.

Interessert

– Da vi så at bankbygget var ute for salg tidligere i år, så fattet vi umiddelbart interesse for denne eiendommen, sier eiendomssjef Mobashir Aziz i Trendy Næringseiendommer i pressemeldingen som er sendt ut.

Aziz er sammen med sin bror også kjent som eier av Bislett Kebab House, som blant annet har filial i Lillestrøm.

– Bygget har en historisk verdi, er sentralt beliggende midt i Jessheim og har et kjempepotensial, sier Aziz, som beretter at de allerede eri dialog med ulike aktører som ønsker å etablere seg i bygget.

– Vi jobber i disse dager med å sondere de ulike konseptene, sier eiendomssjefen i Trendy Næringseiendommer AS.

– De beste hender

– Med salg av bankbygget til en stor, seriøs og profesjonell aktør som Trendy Næringseiendommer AS mener vi bygget er i de beste hender for videre forvaltning, sier prosjektleder Ingvild Hovstein Aardal.

– Vi er spente på den fremtidige utviklingen av bygget og hva det vil brukes til, sier prosjektlederen.

Ullensaker kommune vurderte å kjøpe bygget, men Stor-Oslo Eiendom valgte å avslå budet på 10 millioner kroner.

I den prosessen ble salgssummen sagt å være 22 millioner kroner, men det er ikke offisielt hva Trendy Næringseiendommer AS har kjøpt bygget for.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.