Kontakt oss

Kultur

Bokbad på Villa Sole

Avatar

Publisert

Villa Sole får stadig nye bein å stå på som kulturarena. I morgen – torsdag – blir det bokbad av Trude Marstein i samarbeid med Ullensaker bibliotek.

Det er snart halvannet år siden Villa Sole ble tatt i bruk som konsertarena, og siden den gang har Kafé Vevstua og Galleri Egil åpnet dørene. Nå jobbes det fram andre kulturarrangementer (som forrige ukes “Strikk & Drikk”) og det aller første bokbadet innenfor den ærverdige villaens vegger.

Det er forfatter Trude Marstein som kommer til Jessheim for å bli bokbadet av bibliotekar Linn Mira Lassen. Bokbadet er som nevnt et samarbeid mellom Villa Sole og Ullensaker bibliotek.

Arrangementet er gratis, og dørene åpner 18.00. Det er mulig å få kjøpt brus, mineralvann, kaffe, te samt annet for dem som ikke kjører bil

I samarbeid med Ullensaker bibliotek, er vi stolte av å invitere til bokbad med Trude Marstein. Bokbader blir bibliotekar Linn Mira Lassen.

Trude Marstein er aktuell med ny utgivelse denne høsten, Egne barn (Gyldendal, 2022), som er hennes åttende roman. Den har fått mange og gode omtaler.

Foruten eget omfattende forfatterskap har Trude Marstein også oversatt et betydelig antall bøker fra svensk og dansk. Store forfattere som Naja Marie Aidt, Helle Helle, Josefine Klougart, Kristian Lundberg og Lydia Sandgren kan leses på norsk takket være Marstein.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.