Kontakt oss

Byutvikling

Cecilie vil fly høyt i Storgata

Avatar

Publisert

Cecilie Braathen satser på luft under vingene når hun fra april tilbyr klær, møbler og interiør for store og små midt i Storgata i Jessheim by.

Cecilie er tidligere flyvertinne, boligstylist og nettbutikk-gründer, og da drømmelokalene i Storgata plutselig ble ledige var det bare å kaste seg ut i ny tilværelse.

Kombinasjonen flyvertinne og korona var aldri noen god kombinasjon, så purseren med fartstid i SAS forsto ganske raskt at noe måtte gjøres med tanke på arbeidssituasjonen sin.

Levende vinduer

– Jeg bestemte meg for å ta fram min egen “bucket list” for å samle alt av arbeidserfaring i ett konsept, sier Cecilie til Jessheimpuls.

Og da ble det et konsept der hun henter fram sin tidligere erfaring fra styling av for eiendomsmeglere, drift av nettbutikk med møbler og interiør samt pågangsmot til å ta styringen i egen jobbhverdag etter at flyene ble satt på bakken.

Vise at drømmer kan realiseres

Dessuten er det viktig for Braathen å vise sine fire barn at det er mulig å følge drømmen sin.

– Noe av dette handler om å være en god rollemodell.

– Og nå jobber du for fullt med å få i stand lokaler i Storgata vår?

– Apotekergården er drømmeplasseringen for det jeg ønsker å få til, sier den opprinnelige drammenspatrioten som har bodd her siden 2007.

– Jeg har lyst til å bidra til et levende sentrum, og Storgata vår trenger levende butikkvinduer, sier hun.

Satser alt

Cebra åpner etter planen tidlig i april, og i disse dager er det oppussing og klargjøring av lokalene som står på agendaen til den energiske gründeren som flyr fra den ene oppgaven til den andre.

Jeg satser egentlig alt på dette

Jessheimpuls får stoppet henne ved inngangsdøren for et bilde, for Cecilie har egentlig tiden av veien denne dagen.

– Jeg satser egentlig alt på dette, sier hun.

Åpningstidene i butikken blir trolig fra 10 til 17 på hverdager og 10 til 15 på lørdager. I tillegg kommer nettbutikken som blir en vesentlig del av konseptet.

– Hva slags utvalg byr du på da?

– Jeg har gjort mine undersøkelser, og det handler det om å styre unna en del av de merkene og varene som allerede er her; jeg jobber for å bake inn det som kan bli et supplement til det som allerede finnes, sier hun.

Bake inn et supplement til det som finnes

Hvilke merker det er snakk om vil ikke Braathen foreløpig ikke avsløre.

– Du – som andre – er nok nødt til å vente til åpningen for å få vite det, men det kan hende det kommer noen hint på instagramkontoen @cebra.no, sier hun hemmelighetsfullt.

– Heiarop

Cecilie Braathen opplever varme heiarop fra sidelinja, og hun gleder seg voldsomt til å kunne åpne dørene til det som har utviklet seg til å bli en drøm som er i ferd med å realiseres.

Varme heiarop

– Ja, jeg føler veldig at omgivelsene heier på meg, og det skal bli så spennende å komme i gang for fullt, sier damen som må sies å ha hatt et særdeles omveltende og innholdsrikt år siden mars 2020.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.