Kontakt oss

Jessheimdagene

Eksplosivt comeback

Avatar

Publisert

KONSERTRAPPORT

Rockeren Ida Maria leverte et ramsalt, energisk og dynamisk sett som sto det om livet for henne og det hardtslående bandet hennes. Knallhardt comeback, tør vi påstå.

Da Jessheimpuls snakket med Ida Maria i forrige uke, så sa hun at hennes konsert i vår lille by er den første konserten på hele to år. Og hvis man kjenner noe til musikken til Ida Maria og det hun står for, så er det ikke rent lite energi som har samlet seg opp i løpet av de to årene.

Så ble det da også – som forventet – et ramsalt og energisk sett vi fikk servert fra den karismatiske nordlendingen – som helt klart var glad for å kunne stå på en scene igjen. Så glad var hun, at hun og bandet var i nærheten av å sette rekord i brukt tid på lydsjekk i løpet av dagen.

Mange av sangene var fra hennes ferske ep-utgivelse (kom i april i år, hvis jeg ikke tar helt feil), og de nye sangene føyer seg inn i rekken av fengede rockelåter vi kjenner fra Ida Maria sin kant fra tidligere år.

Ida Maria ble tatt vel i mot av publikum, og Jessheimpuls sin utsendte ruslet hjem med en følelse av at “jammen var det godt å få seg en rytmisk og musikalsk en på trynet”.

Det tenker jeg hver gang jeg får tre grep og “catchy” låter levert med spilleglede fra scenen. Det er skjønt å fråtse i energien som treffer oss.

Settet til Ida Maria var overraskende dynamisk for denne skribent. Hun tonet det hele ned her og der, noe som gjorde konserten enda mer interessant for undertegnede.

For en fredag den trettende vi fikk i Jessheim by, folkens.

Tror ikke vi kunne bedt om mer i kveld.

Øyvind Mo Larsen

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.