Kontakt oss

Handel

Ellevill åpning for babygigant

Avatar

Publisert

Det var lang kø da den svenske kjeden Babaya åpnet sin første butikk i Norge torsdag formiddag. Vi har truffet med konseptet sier senterleder Jon Bakke (32).

Ida Nilsen driver fra før av lekebutikken Lekia. Den har hun drevet siden 2001, og hun valgte å si ja til å åpne Babya da muligheten dukket opp tidligere i høst.

Butikkjeden Babya er en del av Lekia-konsernet, og nå ekspanderer kjeden ut over Sveriges grenser og etablerer seg på Jessheim.

Det har gått slag i slag siden avgjørelsen ble tatt, og i dag åpnet dørene for aller første gang – åpenbart til stor glede for småbarnsforeldre og vordende mødre og fedre som klargjør til ankomst familieforøkning.

ENERGI: Butikkåpninger der folk møter opp i hopetall gir masse energi, sier Jon Bakke. Ida Nilsen mottok både blomster og krans på åpningsdagen. 

Babyutstyr

– Jessheim trenger et sted der du kan få tak i babyutstyr av god kvalitet, og vi vet at dette er et behov som er meldt inn fra kunder etter at Babyshop forsvant, sier senterleder ved Jessheim storsenter Jon Bakke (32).

Ida Nilsen sier Babya Jessheim har en ambisjon om å bli et konsept der kundene bli møtt med kunnskap i lokaler der det er mulig å velge produkter i fred og ro.

GLEDER SEG SOM BARN: Ida Nilsen har lenge sett fram til å åpne landets første butikk i Norge for kjeden Babya. Torsdag vanket det blomster under åpningen.

– Vi bygger en lounge, og det blir verksted der vi foretar service på produktene vi selger i butikken, sier Ida Nilsen til Jessheimpuls.

Babya tilbyr et stort utvalg innen babyprodukter for gravide og for barn i alderen 0 til fire år.

Utvalget består av barnevogner, bilstoler, sikkerhet til hjemmet og andre babyprodukter.

Kvalitet og konkurransedyktige priser er også en del av den uttalte målsettingen.

Arrangementer

Arrangementer og informasjonskvelder blir også en del av konseptet på Jessheim.

– Vi kommer til å invitere til forskjellige temakvelder i butikken, være seg kurs og annen nyttig informasjon om produkter og det å bli foreldre, sier Nilsen.

– Markedsavdelingen vår har som sagt fått mange forespørsler fra kunder etter at Babyshop forsvant fra Jessheim, og med tanke på at det kommer 10.000 nye boliger i framtiden – i tillegg til alle småbarnsfamilier som allerede bor her – så er jeg sikker på at dette er et konsept som treffer, sier senterleder Bakke.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.