Connect with us

Abonnenter

Håper Kisa snur trenden med boogie-rock

Avatar

Published

on

Ull/Kisas fotballherrer ligger nå på kvalifiseringsplass. Kanskje kan en ny Kisa-låt og video bidra til bedre stemning og boogie på banen?

Seks kamper uten seier har sendt Ull/Kisas ned på kvalifiseringsplass, og morgendagens hjemmekamp mot Grorud blir en av mange skjebnekamper utover høsten.

Det har gått relativt raskt fra gode sportslige tider til ryggen mot veggen for fotballherrene i Obos-ligaen, men daglig leder Andreas Aalbu og de andre understreker at løpet på ingen måte er kjørt.

Samling i bånn

 

KJEMPE: Nå må alle involverte blø for drakta for å overleve i Obos-ligaen, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball Andreas Aalbu.

– Nå er det samling i bånn, sier Aalbu til Jessheimpuls.

– Det er nå vi får se hva som virkelig bor i oss, og det gjelder både spillere, trenere, ledere og andre som er involvert.

– Vi skal gjøre alt vi kan for å komme oss ut av den gjørma vi står i. Prestasjonene og resultatene den siste måneden har vært under enhver kritikk, men nå må vi se fremover om hvordan vi skal begynne å vinne fotballkamper igjen.

Boogie-hjelp

Og kanskje kan fotballherrene få i gang overstegsfinter og målteft etter å ha sett den nye musikkvideoen som ble sluppet på YouTube og Spotify i dag, fredag.

BOOGIE: Rune Stangeland & Reservebenken har lagt ut Kisa-låt på Spotify og YouTube i dag, fredag. 

– Et lite bidrag

Rune Stangeland og lokale medhjelpere har skrevet og produsert – og i dag sluppet – sangen “Kisa er best”.

Sangen har sirkulert en tid, men nå er den altså offisielt ute i det åpne landskap.

– Meg bekjent så har boogierock aldri vært til skade for noe eller noen, sier Stangeland til Jessheimpuls.

– Det ble viktig for meg å få sangen ut i tide til kampen mot Grorud. Dette er mitt lille bidrag til å snu en vond trend for laget, sier låtskriver Stangeland.

Hjemmekampen mot Grorud starter 15.00, og klubben setter pris på all støtte når laget nå kjemper for å overleve i vår nest øverste divisjon.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.