Kontakt oss

Jessheimdagene

Heftig musikktorsdag i sentrum

Avatar

Publisert

Intet mindre enn fire konserter venter i Jessheim sentrum i kveld. Og vår egen Ronny Aagren er meldt å være i skikkelig spillehumør. Og det er meldt fint vær.

Kulturarenaen Villa Sole ble innviet onsdag kveld, og den viste seg å være et fint tilskudd i hjertet av byen vår. I kveld er det Trang Fødsel som innvier tunet til Villa Sole som konsertscene.

Konserten med Trang Fødsel er utsolgt, men ikke fortvil: det er tre andre konserter å overvære i sentrum i kveld. I tillegg er det humorister på relativt nyåpnede Pin Pin på menyen.

Leste du denne?

Verdenspremieren i byen et faktum

Dette er konsertmenyen i kveld, torsdag, og du får tilgang til alle tre konsertene på en billett:

LINK TIL BILLETTER HER

Springsteensk

19.00: Store Norske Seeger Sessions kommer til byen vår med gamle arbeidersanger som Bruce Springsteen løftet fram i seen “Seeger-periode” for noen år siden. 13 musikere lot seg inspirere av repertoaret som Bruce Springsteen har gjort kjent gjennom sine Seeger Sessions-plater. Her snakker vi om amerikanske folkeviser fra de harde 30-åra og framover, fremført med både fele, banjo, trekkspill, blåsere og gitar. Dette er musikk om gamle cowboys, gruvearbeidere, gamblere, jernbaneslusker og annet fintfolk. Denne musikken ble skrevet i en tid da folk flest ikke hadde platespiller i huset, så låtene måtte være så fengende at de ble husket første gang man hørte dem på radio.

Det var god stemning da disse musikerne gjestet Jessheim forrige gang.

Ronny Aagren

21.00: Jessheims mest aktive bluesmusiker heter Ronny Aagren, og han er tilbake på hjemstedet sitt for å servere en seig og deilig møkkete konsert på sin måte. Han er meldt å være i form.

Dette skrev Jessheimpuls forrige gang Ronny kom hjemom og holdt konsert:

Tidsmaskinen Aagren

Creedensk univers

22.00: Young Fogertys er bandet som spille sangene til Creedence Clearwater Revival nesten som Creedence spilte dem sjøl. Hver gang Young Fogertys gjester Jessheim, så blir det god stemning og en dose allsang – fordi publikum kan mange av sangene som blir framført.

Sjekk kveldens vær:

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.