Kontakt oss

Abonnenter

Jessheimbadet får skryt

Avatar

Publisert

En brukerundersøkelse gir Jessheimbadet god score og gode skussmål. Og i januar har nesten 16.000 besøkende vært innenfor dørene. 

Enhetsleder Magne Kjensli redegjorde for en brukerundersøkelse som er gjennomført, og Jessheimbadet får som nevnt gode skussmål fra de 760 personene som svarte på undersøkelsen.

– 68 prosent av dem som ble spurt vil anbefale Jessheimbadet til andre, og det er høy score sammenlignet med undersøkelser andre steder i landet, sa Kjensli.

Les mer om Jessheimbadet på hjemmesiden deres: TRYKK HER

Og når det kommer til renhold, så kunne enhetslederen for bymiljø opplyse de folkevalgte i hovedutvalget for teknisk, idrett og kultur om at Jessheimbadet oppnådde høyeste score i landet når det kom til spørsmålet om renhold.

– I kolonnen for fornøydhet med service, så kommer Jessheimbadet også godt ut. Badeanlegget vårt kommer faktisk ut på over snittet  for hele landet på alt det ble spurt om, sa Kjensli.

Jessheimbadet hadde 215.000 besøkende i 2023, og anlegget er i ferd med å nå taket for antall besøkende, ble det opplyst i orienteringen fra Kjensli.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.