Connect with us

Kommentar

Jessheimpuls vokser videre

Avatar

Published

on

Jessheimpuls vokser jevnt og trutt, og det er ingen tvil om at nærstoffet vårt blir lest og at det settes pris på.

Å være ansvarlig skrivende i Jessheimpuls har bydd på hektiske og interessante dager. Vi har dumpet borti mange engasjerte folk, og vi har funnet ut at Jessheim og Ullensaker rommer mye vi faktisk ikke var klar over. Det har faktisk vært så hektisk at vi ikke har rukket å ta et ferskt bilde av redaksjonen vår…

Lite visste jeg at vi har vårt eget vikinglag  som hver onsdag trener i Romsaasparken. Jeg visste heller ikke at det finnes folk på 82 år som digger sykkelrebusløp eller at folks engasjement fører til kjappe endringer når noen sier fra på en saklig måte – som parkeringsordningen ved det nye LHL-sykehuset.

Vi har åpenbart truffet en nerve der ute

Leserskaren til Jessheimpuls vokser jevnt og trutt, og tilbakemeldingene vi får når vi ferdes ute blant folk forteller oss at vi åpenbart må ha truffet en nerve og et marked der ute; folk forteller oss at de kommer tettere på hverdagen på Jessheim, at det er oversiktlig å orientere seg om det som skjer og at de politiske sakene og prosessene får plass i nyhetsbildet.

Leserskaren til Jessheimpuls vokser jevnt og trutt

Vi sitter rett og slett med en følelse av at folk følger med og er en del av det fellesskapet Jessheimpuls forsøker å nå ut til.

Tall og trafikk på siden vår støtter følelsen av å nå ut til mange der ute. Vi har på sju uker passert 100.000 sidevisninger og 16.000 unike lesere. Vi nærmer oss 3.000 følgere og likere på Facebook – gå gjerne inn her og lik og følg siden vår,

Dette er god indremedisin for vår lille redaksjon på to

Dette er “bare” tall, men denne statistikken er god indremedisin og bensin for den vesle redaksjonen vår på to personer – undertegnede og gullgutt og navigatør Rune Stangeland i Asap Media AS.

Byen vår vokser, og det gjør jammen meg Jessheimpuls osgå

Vi takker for alle tilbakemeldinger, delinger, tips og oppmuntrende ord fra folk vi møter på gata. Vi jobber hver dag med å utvikle byavisa vår, og det finnes ikke noe annet sted som er så spennende å skrive fra som Jessheim og Ullensaker i 2018.

Byen vår vokser. Og det gjør jammen meg Jessheimpuls også.

Vi sees der ute. Og vårt eneste pluss er fortsatt at du leser oss.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.