Connect with us

Abonnenter

Klar for å planlegge byfest?

Avatar

Published

on

Pinsen nytes til fulle. En fin anledning til å planlegge hvilke aktiviteter du ønsker å nyte godt av i uken som kommer. Det er byjubileum mange dager til ende!

“Bruk byen”.

“Bedre Sammen.”

“Hvis alle gjør litt.”

Vi har sett utspill fra både offisielt og uoffisielt hold når det kommer til slagord og entusiastiske tilrop til det beste for byen Jessheim og kommunen Ullensaker.

Nå er vi altså kommet dit at vi er blitt en 10 år gammel by, og det skal markeres ettertrykkelig med et allsidig program der de fleste skulle finne noe matnyttig og interessant.

Redaksjonen i Jessheimpuls har kjøpt inn Compeed, masarin og nye notatblokker – i tillegg til å lade alt av batterier. Det blir hektiske dager. Det liker vi.

Bli hørt

Vi anbefaler Bylab i regi av Ullenaker kommune på onsdag. Dette er en prima anledning til å la din stemme bli hørt og – helt seriøst – verdsatt.

Redaksjonens ansvarlig skrivende – Mo Larsen – har fått 15 minutter til å si noe om Jessheim på vei mot en felles byidentitet, men det er også andre ting på programmet som bør favne flere enn de faste tilhørerne. Ta turen og benytt anledningen til å påvirke beslutningstakerne, er vår oppfordring.

Etterlengtet fest

Den kommende helgen blir en for historiebøkene for Ullensaker kommune og Jessheim by. Vi skal nemlig markere at vi er blitt en 10 år gammel by.

Og samme helg arrangeres den magiske Barnefestivalen i Jessheim sentrum. Festivalen har satt seg som en nydelig og barnlig tatovering i byen vår, og årets festival blir ikke mindre herlig for den yngre garde når storsatsingen til Jessheim storsenter lanseres.

Balubaland blir en egen del av Jessheim storsenter, og denne storsatsingen blir åpnet under byfestivalen vår.

Fortsatt god pinse, og lykke til med planleggngen av hvordan du skal få det beste ut av 10-årsjubileet til Jessheim by.

Og følg med for andre tips og nyheter om hva du kan konsumere av musikk og annet snadder i byen disse dagene.

Bruk byen. Bedre sammen. Hvis alle gjør litt.

Godt sagt det der.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.