Connect with us

Folk

Lanserer “Bokstasjonen”

Avatar

Published

on

Faste bokbad og andre programposter skal trekke ytterligere gjester til Stasjonen kaffebar. Loveleen Rihel Brenna blir bokbader.

BOKBADER: Loveleen Rihel Brenna blir fast bokbader på Stasjonen kaffebar en gang i måneden.

– Jeg har savnet et tilbud hvor vi kan møte og lytte til forfattere og samfunnsengasjerte personer som snakker om saker og forhold som angår oss alle, sier Loveleen til Jessheimpuls.

Første bokbad er torsdag 23. januar. Da kommer forfatter Kristin Molvik Botnmark for å snakke om sin bok “Hva skjedde med Aleksej, jakten på en lillebror”.

– Jeg tror disse kveldene kan utgjøre en forskjell her i lokalsamfunnet. Ambisjonen er at dette blir et sted for folkeopplysning, kulturopplevelser og – ikke minst – samfunnsendring, sier Brenna, hvis tanke er at hun gjennom sine bekjentskaper kan bidra på sin måte.

Ved å invitere forfattere og andre samfunnsengasjerte personer eller profiler som kan sette lys på hvordan vi – folk – kan ta et fellesansvar for å skape et bærekraftig samfunn.

Tanken er at dette blir en månedlig seanse, og samtalekonseptet som arrangement har gitt Miram Høvik Halstvedt lyst til å innføre det fast, etter godt besøk forrige gang dette sto på plakaten hos henne.

Stasjonen kaffebar blir dermed – sammen med blant annet biblioteket, Frivilligsentralen, kulturkafeen på lørdager, Damenes aften på Herredshuset og arrangementer i Kulturbanken – en arena for samfunnsopplysning og kulturarrangementer.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.