Connect with us

Konsert

Lokale talenter med slippkonsert

Avatar

Published

on

Den lokale trioen Daylight feirer singelslipp med forsterket band i Kulturbanken lørdag ettermiddag. 

Herman Bålerud Haugen, Julian Dein og Bendicte Hjelle Andersen utgjør triokonseptet Daylight, et band som ifølge Bålerud Haugen opererer i et landskap som bærer i seg pop, rock og country, og det siste året har de tre vennene som går på musikklinja ved Jessheim videregående skole skrevet låter sammen.

Den første singelen – “Stay With You” – slippes digitalt på lørdag, og da gir Daylight – for anledningen forsterket med Francisca Tobar, Henrik Bålerud Haugen, Stian Haslie og Vetle Larsen – en times konsert der de presenterer seg og sitt for det som forhåpentlig blir et godt fylt opp Kreti & Pleti fra 17.00.

– Vi skriver og lager sangene i fellesskap, og kjemien i bandet er god, sier unge Haugen, som for øvrig spilte seg til karakter 6 på sitt hovedinstrument under eksamen forleden.

– Innspillingen foregikk lokalt også?

– Ja, vi har spilt inn sanger på Huset på Kløfta (ungdomshuset, red. anm.). Der har de mye bra utstyr, og vi har knyttet til oss dyktige Lars Petter Saugen til å mikse.

– Planer videre?

– Til høsten begynner faktisk hele Daylight – alle tre – på musikklinja på Trøndertun folkehøgskole. Planen er å gi ut ep-en som er ferdig innspilt nå i høst, og så går vi i gang med å jobbe med nytt materiale på skolen. Og så handler det om å booke spillejobber og jobbe hardt for å nå ut med musikken, sier Herman.

Første mulighet til å høre Daylight er altså 17.00 nå på lørdag.

PS! En gjeng musikere – bestående av Vetle Larsen, Tore Flatjord, Petter Barg, Kristian Wentzel, Nils Olav Johansen, Stian Haslie, Sondre Ferstad, Ane Herstad og Eirik Jahren Røine – inviterer lørdag kveld til Stevie Wonder-tribute.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.