Kontakt oss

Byutvikling

Luftig innspurt for nytt utested

Avatar

Publisert

Ilse Schoemans ser fram til å åpne dørene til Jessheims nye utested kommende fredag. Nå har pianoet landet også. Pianobaren Fats D. er noen hektiske dager unna å bli ferdig.

Det blir selvsagt uteservering hos Fats D., sier Ilse Schoemans. 

Pianobaren Fats D. er noen hektiske dager unna å bli ferdig. Folkene som driver Haven har leid l0kalene der Kjeller’n var, og siste innspurt er i gang.

Vi har ryddet til dere skulle komme, men det er fortsatt litt kaotisk her, sier Ilse Schoemans mens hun viser fram den nye baren og det hun håper skal bli et sted der folk fra 25 år og oppover vil komme og hygge seg til pianomusikk, god stemning og drinker som serveres ved bordene.

 

Legendarisk sted

– Men det fullt mulig å trekke seg tilbake i tilstøtende rom for dem som vil prate litt mer uforstyrret, sier Ilse til Jessheimpuls.

Lokalene er legendariske på Jessheim. Her har generasjoner av feststemte mennesker vanket og hygget seg. Nå er det et mer voksent publikum som ønskes velkommen innenfor dørene til stedet som til alle tider har hatt navnet Kjeller’n på folkemunne – og formelt.

– Nå er det Fats D. som er navnet, sier Ilse og viser fram et fotografi der inspirasjonskilden er avbildet på Hamar.

Torsdag til søndag

Inspirasjonen til navnet er Fats Domino.

Det ferske tilskuddet til utelivstilbudet kommer til å holde åpnet torsdag til og med søndag, og ligger i planene at det blir blues, jazz og jam på søndager i tiden som kommer. Men fredag og lørdag nå blir det svenske piano-entertaineren Kent Lundin som skal trylle fram god stemning via tangentene på det nye pianoet – hvitt sådan.

– Og nå blir det åpning med pomp og prakt på fredag?

– Vi håper så mange som mulig tar turen til oss og blir med på åpningen 19.00, sier Schoemans, som kan berette at ordfører Tom Staahle stiller med gullsaks for å foreta snorklipp.

– Det ser vi fram til, sier Ilse Schoemans før hun haster videre mot nye gjøremål for å bli ferdig i tide til åpningen.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.