Kontakt oss

Abonnenter

Lun tjuvstart på festen

Avatar

Publisert

KONSERTRAPPORT

Trang Fødsel er et sikkert kort når det kommer til å lokke fram de lune stemningene og allsangfaktor. Det slo til da trioen tjuvstartet Jessheimdagene med konsert under kastanjetreet på Villa Sole onsdag kveld. 

Ble det ikke litt lunere da Hans Petter Aaserud og kompani (orkesteret har holdt det gående siden tiden som lærerstudenter i 1992) hentet fram sangen om drømmedama tidlig i settet sitt.

Og de fortsatte med jovial humor, innøvd spontanitet og et lass med sjarm og selvironi gjennom den drøye timen de underholdt et publikum på vel 250 frammøtte under kastanjetreet.

Det føltes faktisk ikke trangt i det hele tatt med såpass mange inne på sentrums triveligste tun.

Selv om Jessheimdagene åpner offisielt torsdag kveld, så er det ikke feilinformasjon eller uetterrettelig å si at folkefesten i sentrum smøg seg semi-offisielt i gang med denne konserten.

Dette er tredje året Trang Fødsel lirker i gang konsertserien på Villa Sole – og Jessheimdagene – så dette er en tradisjon som virkelig er i ferd med å sette seg.

Lurer du på hvilke andre konserter som arrangeres på Villa Sole under Jessheimdagene? Da kan du TRYKKE HER for å finne ut av det samt kjøpe billett.

  • Tre små kinesere 12. august
  • Magnus Grønneberg 13. august
  • Trine Rein 19. august
  • Josefin Winther 20. august

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.