Kontakt oss

Folk

Nå er matvognene tilbake i sentrum

Avatar

Publisert

10 såkalte “food trucks” er tilbake i Jessheim sentrum. Og når vi våkner lørdag morgen, så er Storgata vår gjort om til markedsgate.

Parkeringsplassen ved Skovly er stedet å svinge bortom for den som ønsker seg noe kvikt – og godt, for Jessheimpuls har testet et par vogner – for gane og velvære fredag ettermiddag og kveld. Matvognene tilbyr gresk, meksikansk, italiensk, thailandsk og annet snadder.

Programmet lørdag 14. august:

Markedsgate

TRYLLEKUNSTNERE: Aileen Olsen Røseth og Jon Bakke (30) skal trylle fram markedsgate i Storgata lørdag, og på søndag blir det idrettens dag i sentrum.

– Matvognene blir å finne i Storgata lørdag og søndag, sier Aileen Olsen Røseth i markedsapparatet til Jessheim storsenter.

– Litt om det dere tryller fram i helgen?

– I tillegg til 10 “food trucks” og Bondens marked, så flytter mange av næringsaktørene butikken ut i Storgata, og det blir som vanlig en trivelig markedsgate der folk kan kikke og forhåpentlig finne noe å handle, sier Olsen Røseth.

– Selv skal jeg teste det alle matvognene har å by på i løpet av de neste dagene, sier hun.

Idrettens dag

Søndag blir det idretten som inntar Jessheim sentrum. Ullensaker kan tilby de aller fleste idretter til dem som bor her, og det er det fysiske mangfoldet Ullensaker idrettsråd ønsker å løfte fram når de inntar Storgata.

– Frafallet har vært drastisk i løpet av korona-tiden, og vi ønsker å bidra til rekrutteringen ved å vise fram mye av det idretten kan by på, sier Jan Ivar Engebretsen, leder av Ullensaker idrettsråd.

Jessheimvenn

Helt på tampen tar vi med at Jessheim får en helt ny sang presentert i kveld, altså fredag, klokka 21.15.

Det er den uforlignelige Egil Hegerberg holder to konserter i Jessheim by kommende søndag, og som et slags vorspiel presenterer han allerede to dager før en helt ny sang om Jessheim, nemlig “Jessheimvenn”.

Se premieren på Youtube klokka 21.15 her:

Konsertene til Bare Egil på søndag:

14.00: Barnekonsert – gratis adgang – på torgscenen.

17.30: Bare Egil under kastanjetreet på Villa Sole – billett koster 110 kroner – LINK HER

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.