Kontakt oss

Abonnenter

Nok en rik kulturhelg i vår by

Avatar

Publisert

Fremragende lokal kunst i galleriet, Linnea Dale i Kulturbanken og konsert med Whitney Houstons sanger i kulturhuset. Det er nok en rik kulturhelg i Jessheim by.

Den første anbefalingen er at det så til de grader er verdt å ta turen innom galleriet for å få med seg medlemsutstillingen til Ullensaker kunstforening. Den er kraftfull, fargerik og variert.

Og – best av alt – dette er kortreist kultur på alle mulige måter, for det er medlemmene selv som stiller ut sine arbeider.

Absolutt siste mulighet er søndag 8. mai i tidsrommet 12.00 til 16.00, men du har mulighet allerede i morgen til samme tidspunkt.

Herved anbefalt så det synger etter.

Sjelden fugl på Kreti

Linnea Dale har gjestet Jessheim tidligere, og lørdag kommer hun til Kulturbanken Kreti & Pleti med sine musikere.

Dale er ukjent for mange, men hvis vi nevner sanger som “Ambitions” og “Sometimes” av Donkeyboy, så husker de fleste stemmen til vokalisten. Det var nemlig Linnea Dale.

Hun var også en framtredende deltaker i den tredje sesongen av Idol, vil nok noen erindre. Hun har også vært med på TV2-konseptet Hver gang vi møtes.

Linnea Dale har 10-årsjubileum som soloartist nå i 2022, og det er ikke småtteri av folk hun har jobbet med på produsentsiden – Øystein Greni og Paal Waaktaar er to av de mest kjente.

TRYKK HER FOR Å KJØPE BILLETT

Merittlisten til Linnea Dale er lang:

  • I 2014 deltok hun i den norske finalen av Melodi Grand Prix med singelen «High Hopes» som kom på 2. plass.
  • I 2018 slapp hun albumet «Wait For The Morning», som fikk strålende kritikker fra anmeldere over hele landet. Spesielt ble singelen «Favourite Mistake» trukket frem med terningkast 6 av VGs anmelder.
  • Linnea var med i 2020-sesongen av «Hver gang vi møtes» der hun fremførte sine egne tolkninger av låter fra blant andre Odd Nordstoga, Hellbillies og Frida Ånnevik. I januar 2020 slapp hun låta «Out of Heaven».
  • Linnea har spilt inn sitt fjerde album, der den første singelen slippes våren 2022.
  • Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer hun til å turnére med et nytt band med musikere plukket fra øverste

Dette skrev Jessheimpuls om konserten til Linnea Dale under Jessheimdagene i fjor:

Stemningsfullt bekjentskap

Whitney Houston

I kulturhuset blir det tre forestillinger – satt opp av lokale Ingelin Dahl Helbø og ektemannen Erland Helbø – som tar for seg Whitney Houstons univers og sanger.

Les mer om forestillingen her:

Fyller storstua med Whitney

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.