Kontakt oss

Abonnenter

Ny nisjebutikk og kjente fjes

Avatar

Publisert

Nisjebutikken Anni&Co flytter fra Råholt til Jessheim etter 12 år, og det er kjente fjes som ønsker nye og gamle kunder velkommen i midten av oktober. 

Arnhild Sogndalen var en av to som startet konseptet på Råh0lt i 2012, og vi regner henne som ullsokning selv om hun har bodd i Hurdal i mange år.

Kjersti Herva har bodd på Jessheim i mange år, og også Hilde Rønningen har lang fartstid her i vår by. Hun har jobbet i butikk her i mange år.

Så for alle de tree involverte blir det litt som å komme hjem når de flytter butikken fra Råholt til Jessheim.

– Vi har trivdes veldig godt på Råholt, men nå gleder vi oss veldig til å åpne på Jessheim, sier Sogndalen til Jessheimpuls.

Forventninger

Beliggenheten er midt i krysset ved den fargerike brua som kobler Skovly og resten av Jessheim storsenter sammen, sier eieren, og får samtykkende nikk fra Kjersti Herva og Hilde Rønningen. De to har jobbet hos Anni&Co i henholdsvis sju og fem år.

HJEM: Hilde Rønningen (t.v), Arnhild Sogndalen og Kjersti Herva ser fram til å åpne nisjebutikk på Jessheim. Senterleder Jon Bakke (32) ønsker trioen helhjertet velkommen til byen. 

Synlige

I 2023 er sosiale medier en kanal der det er viktig å være synlig, og Arnhild Sogndalen sier at de har jobbet bevisst med dette i mange år.

– På den måten holder vi kunder fra fjern og nær oppdatert, sier hun.

– Hvor kommer kundene fra?

– Mange kommer Oslo-området, og vi har mange kunder som tar turen fra nabokommuner og andre steder som ligger et godt stykke unna Råholt.. De sier at det har vært trivelig å komme til den fysiske butikken vår.

Nettsiden til Anni&Co finner du HER

– Det viktigste for oss er den fysiske butikken, men nettbutikken er absolutt et flott supplement.

Trofaste kunder

Og nettopp det er kanskje grunnen til at mange kunder kommer tilbake gang på gang, tror Herva og Rønningen. Personlig service er viktig for trioen som jobber hos nisjebutikker.

– Noe av det beste vi vet er kunder som kommer tilbake og forteller at de har fått ros for et antrekk vi har hjulpet til å plukke ut, og det at vi kan bistå kunder er en stor fordel med fysisk butikk og ansatte som har erfaring i yrket, sier trioen s0m driver nisjebutikken.

Selvdrevne

Med få personer å spille på, så er det sånn at man blir selvdreven på det aller meste, være seg produksjon av innhold og bilder til nettbutikken og sosiale medier til regnskap, annen markedsføring og øvrig drift.

– Vi er både butikk og hovedkontor på en og samme gang, og det er kanskje her vi skiller oss fra kjedebutikkene. Vi gjør alt sjøl.

For det finnes bare en Anni&Co i hele verden, noe trioen ser på som en fordel.

Varemiksen består av merkeklær, noe skotøy, vesker og små interiørvarer.

–  Vi mener sjøl at varemiksen er god, og prisnivået vårt er midt på treet, sier Sogndalen.

Og åpningsdato for butikken er 12. oktober.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.