Kontakt oss

Abonnenter

Babykonsept med første butikk i Norge

Avatar

Publisert

En av Sveriges største og butikkjeder innen utvalg for babyer etablerer sin første butikk i Norge. Det er flere grunner til at de valgte Jessheim.

Butikkjeden Babya er en del av Lekia-konsernet, og nå ekspanderer kjeden ut over Sveriges grenser og etablerer seg på Jessheim.

Det er Ida Nilsen – som har vært daglig leder og drevet Lekia Jessheim siden 2001 – som starter Banya sin første butikk i Norge.

Babyutstyr

– Jessheim trenger et sted der du kan få tak i babyutstyr av god kvalitet, og vi vet at dette er et behov som er meldt inn fra kunder etter at Babyshop forsvant, sier senterleder ved Jessheim storsenter Jon Bakke (32).

Ida Nilsen sier Babya Jessheim har en ambisjon om å bli et konsept der kundene bli møtt med kunnskap i lokaler der det er mulig å velge produkter i fred og ro.

GLEDER SEG SOM BARN: Ida Nilsen ser fram til å åpne landets første butikk i Norge for kjeden Babya. Senterleder Jon Bakke (32) er også forventningsfull, og markedsavdelingen hans har fått mange forespørsler fra kunder om en etablering som dette. 

– Vi bygger en lounge, og det blir verksted der vi foretar service på produktene vi selger i butikken, sier Ida Nilsen til Jessheimpuls.

Babya tilbyr et stort utvalg innen babyprodukter for gravide og for barn i alderen 0 til fire år.

Utvalget består av barnevogner, bilstoler, sikkerhet til hjemmet og andre babyprodukter.

Kvalitet og konkurransedyktige priser er også en del av den uttalte målsettingen.

26. oktober

– Når åpner dørene?

– 26. oktober, så prosessen går fort fra nå til åpningen, sier Nilsen, som sier det har vært gjort mye arbeid med å knytte til seg leverandører over ganske lang tid.

– Mye er gjort på forhånd, så nå begynner utformingen av lokalene, sier den drevne butikklederen til Jessheimpuls.

Arrangementer og informasjonskvelder blir også en del av konseptet på Jessheim.

– Vi kommer til å invitere til forskjellige temakvelder i butikken, være seg kurs og annen nyttig informasjon om produkter og det å bli foreldre, sier Nilsen.

– Markedsavdelingen vår har som sagt fått mange forespørsler fra kunder etter at Babyshop forsvant fra Jessheim, og med tanke på at det kommer 10.000 nye boliger i framtiden – i tillegg til alle småbarnsfamilier som allerede bor her – så er jeg sikker på at dette er et konsept som treffer, sier senterleder Bakke.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.