Connect with us

Abonnenter

Nytt interiørkonsept til byen

Avatar

Published

on

Senterleder Jon Bakke (31) er fornøyd med at interiørkonseptet Lagerhaus etablerer seg på 300 kvadratmeter i Jessheim by.

Vi ser veldig frem til Lagerhaus åpner ny butikk på Jessheim storsenter. Lagerhaus er et attraktivt konsept som styrker vår posisjon som Øvre Romerikes største handelssted, sier Bakke.

– Dette passer utmerket for kommunens og regionens mange tilflyttere da alle hjem og selskap skal pyntes til en god pris, legger han til.

– Hva slags konsept er det vi egentlig snakker om, Jon?

– Det er en type interiør vi som senter ikke har i vårt tilbud i dag, og en del av konseptet finner vi kanskje i slagordet deres (Happy places – happy moments), for det er mulig å finne mye hos

Lagerhaus hvis du for eksempel vil pynte huset til fest, sier Bakke.

Fest og humør

– Det er interiør som har som ambisjon å spre glede i huset, for å si det kort og konsist.

Lagerhaus åpner sin butikk 15. september, og lokalene blir å finne der Lekia tidligere holdt til, altså ved siden av Kid Interiør, Kitchen og Jordbærpikene.

– Trivelig sted

–  Jessheim er et trivelig sted, og vi håper kundene vil finne veien til oss, sier Martin Almerud hos Lagerhaus, som er en interiørkjede som tilbyr kundene praktiske og rimelige produkter med

unik design som enkelt fornyer hjemmet.

Siden oppstarten i 1996 har mesteparten av utvalget bestått av egendesignede mønstre og varer. Lagerhaus har 42 butikker i Sverige og Norge.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.