Connect with us

Abonnenter

Teisengården fylles opp

Avatar

Published

on

Ærverdige Teisengården begynner å fylles opp. Nå er også serveringstilbudet på plass, både på dag- og kveldstid. Folk kan ta turen innom allerede til helgen.

Det er søskenparet Sangrawee og Chaiyot Sukkerd som skal drive serveringstilbudet i Teisengården, og de siste forberedelsene er i gang i lokalene med kapasitet til 50 personer, inkludert den innbydende takterrassen.

Ny bakerovn er i ferd med å installeres i kjøkkenet, så kunder kan se fram til ferske bakevarer til nykvernet kaffe på dagtid, eller om man foretrekker å velge fra en meny bestående av thai-mat eller ost, kjeks og spekemat.

spennende meny

Skjenkebevillingen er også på plass, så det er et fullverdig serveringssted som ser dagens lys i historiske omgivelser i disse dager.

Men det er selvfølge hjemmelaget thai-mat fra bunnen av som er spesialiteten til søsknene Sukkerd. Åpningstidene vil bli fra 10.00 til 22.00 når LaLes åpner dørene i september.

Hjemmesiden lanseres i disse dager, så det er mye å se fram til for både driverne og kommende kunder.

GLEDER SEG: Vi ser fram til å tilby Jessheims befolkning en spennende meny på dag- og kveldstid, sier søskenparet Sangrawee og Chaiyot Sukkerd. Her er de avbildet på takterrassen i Teisengården. 

Inviterer til helgen

Den formelle åpningen av restauranten LaLes er i midten av september, men de neste to helgene blir det mulig for folk å ta turen innom Teisengården og serveringsstedet.

– Ja, vi ønsker å invitere folk innom under Jessheimdagene for å presentere oss som et nytt tilbud i byen, sier Sangrawee Sukkerd mens bror Chaiyot nikker samtykkende.

Fylles opp

Gårdeier Rigmor Bjervig er glad for at serveringstilbud nå er på plass, og i hele Teisengården er det nå kun noen kontorlokaler ledige. Leietakere er på vei inn – eller de er allerede inne – i sine lokaler.

Bjervig ønsker alle velkommen innom på besøk.

– Ta turen, ung som gammel. Ta gjerne med hunden din og sitt i hagen om du vil. Barna liker seg veldig godt her også, sier Rigmor.

Teisengården huser i dag rådgivningsfirmaet Formue,aAdvokatfirmaet Røseid & Co, Jessheim Hudklinikk og skjønnhetssalongen Din Beauty.

I tillegg finner vi butikken Snodi Blomster og Urban Gipsy i hovedhusets førte etasje, og antikk og kuriosa i andre etasje.

SNODI: Cecilie Øversjøen i butikken Snodi i Teisengården. De fører kjoler fra India, blomster samt egenproduserte postkort. Du finner både Snodi og kjoleimportøten Urban Gipsy på Instagram. 

Historisk eiendom

Teisengården har en historisk posisjon i Jessheim by, og den er spesiell fordi:

  • Dette er det første stedet med bebyggelse på begge sider av vegen når du kommer inn til Jessheim sørfra.
  • Dette markerer starten på sentrum og kalles «Jessheimporten».
  • Jernbanen og Trondheimsvegen skiller lag sør for eiendommen som gjør at den får en kileform i sør.
  • Sammen med Trondheimsvegen 55 utgjør dette et bygningsmiljø med kulturhistorisk og estetisk verdi
  • Stedet har hatt ulike funksjoner gjennom tidene som skysstasjon, postbefordring og kafé

Les mer om Teisengården her:

Fra tomannsbolig til kulturtun

 

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.