Connect with us

Byutvikling

Overveldet av respons til Musikkfest 2019

Avatar

Published

on

Kulturkonsulent Arnfinn Algarheim opplevde en eksplosjon av henvendelser til Musikkfest 2019. Det er han glad for.

Det er blitt noen telefonsamtaler med artister som vil være med på Musikkfest Jessheim lørdag 25. mai. Henvendelsene har rullet inn, og nå er 38 band og artister plukket ut og fordelt på intet mindre enn fire scener rundt om i sentrum.

POPULÆR KAR: Han har sjelden opplevd å være så populær på jobben som i perioden som bookingansvarlig til Musikkfest Jessheim, Arnfinn Algarheim.

– Vi hadde tro på at band og artister ville respondere på initiativet, men trykket inn har vært større enn vi våget å håpe på, sier Algarheim mellom telefonsamtalene.

– Det har vært litt å organisere, men nå er alt i ferd med å falle på plass på de fire scenene.

Fire scener

NY SCENE: Ullensaker ulturråd har fått 300.000 til mobil scene av Sparebankstiftelsen. Den blir tatt i bruk på rådhusplassen både 17. mai og under Musikkfest Jessheim 25. mai.

– Hvorfor denne responsen?

– Jeg tror det har å gjøre med at det finnes få scener der ukjente band og artister har mulighet til å vise seg fram. Når vi tilbyr scener, så kommer musikerne. Det er helt konge.

Scenene er:

  • Kulturbanken Kreti & Pleti
  • Scene på torget i sentrum
  • Scene på rådhusplassen
  • Akustisk scene på Stasjonen Kaffebar

Også dem som jobber med mat og drikke blir synlige i gatebildet denne dagen. Egon, Domino’s pizza, Gnist Matopplevelser, Popkornfabrikken stiller med noe for magesekk og gane.

– Hva ser du fram til?

– Jeg håper været blir bra og at gatene fylles med musikk og folk som hygger seg i Jessheim sentrum. Da blir jeg glad og fornøyd.

– Musikkfest kommet for å bli?

– Jeg håper og tror det!

Her er programmet:

 

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.