Kontakt oss

Abonnenter

Suksesshistorien verdsatt

Avatar

Publisert

Fontenehuset Ullensaker er ikke bare en suksesshistorie med 202 medlemmer siden oppstart for snart tre år siden. Medlemshuset redder bokstavelig talt liv.

Tirsdag inviterte Fontenehuset Ullensaker til en psykt bra dag i kommunestyresalen på rådhuset, og med seg på veien fikk daglig leder Bente-Lise Moe og resten av gjengen ved Fontenehuset både lykkeønskninger og – skal vi tolke politikerne rett – muntlig garanti for at Fontenehuset står stødig på fundamentet de har bygget i sentrum av Jessheim.

Jessheimpuls har fulgt historien til Fontenehuset Ullensaker fra det var et politisk forslag til åpning under pandemien som herjet verden i 2020. Jessheimpuls har også møtt mange av medlemmene som har vært med siden første dag dørene åpnet, og fire sterke historier ble formidlet fra medlemmer til de frammøtte tirsdag.

Fontenehuset redder liv. Ferdig snakket.

Det var det som ble formidlet fra medlemmene som tok ordet og fortalte sine historier – som faktisk har noe mirakuløst over seg, i mangel av et annet ord.

Men tilbake til tre år med fontenehus i hjertet av Jessheim by. Brukerundersøkelsen fra 2022 avdekket følgende resultater:

I en lun debatt mellom ordførerkandidatene til de respektive partier ble det tatt til orde for at modeller som Fontenehuset – og andre – er viktige bidrag for å komme psykisk helse i møte i lokalsamfunnet vårt.

Det ble faktisk en psykt bra dag på rådhuset tirsdag ettermiddag.

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.