Kontakt oss

Folk

Lokalt band jobber med OnklP

Avatar

Publisert

Onsdag kveld er i utgangspunktet i ungdommens tegn. Men bandet Peralta har fått med seg ringreven OnklP på sin nye singel, video og på scenen under sin konsert i kveld.

«Titusen tanker er en låt som handler om det å være litt stuck og ikke få fred fra huet sitt. Litt som styggen på ryggen egentlig, noe som gjør det enda fetere at vi har fått med oss legenden av alle legender innenfor norsk hiphop, OnklP», sier Emil Sollie i Peralta.

OnklP & de fjerne slektningene er hovedattraksjon under konsertene fredag kveld, men Pål Tøien – altså onkelen – gjør en gjesteopptreden med Peralta i kveld.

For billett til konsertene fredag – med spennende Blomst, samt Ricochets samt nevnte OnklP med slektninger – så TRYKK HER

Men tilbake til konsertene onsdag:

Bandet Peralta har solid lokal forankring med to medlemmer fra Jessheim og andre fra Nannestad og Holter. Medlemmene heter Kristian Indrebø, Emil Sollie, Dennis Thornæs, Magnus Sander, Petter-Nikolai Kristoffersen, Even Brekke og Magnus Helin.

– Energi

– Hva slags band er dere, Emil?

– Vi spiller skate-punk, av den litt softere utgaven. Sammensatt av 50/50 fordeling av musikere og karakterer fra skateboard og snowboard-miljøet.

– Sterk kobling til Jessheim, forstår vi. Men hva forbinder du og dere med Jessheimdagene?

– Jeg husker at jeg hang utenfor gjerdene på Jessheimdagene når jeg var kid. Siste minne fra jessheimdagene var Diaz sitt comeback. Det var rått. Å spille på jessheimdagene med mitt eget band er en guttedrøm, trudde aldri det skulle skje. Kult å fremføre hobbyen sin på den største lokale scenen.

Følelser

– Hvorfor er levende musikk viktig?

– Fordi levende musikk er ærlig og skaper følelser. Jeg går mye på konserter sjøl, og jeg blir veldig inspirert av det.

– Hva kan publikum forvente seg fra scenen onsdag kveld?

– Vi skal levere energi. Et veldig energisk show som ypper opp til mosh pit fra første tone. Rask egenprodusert rock som kan minne om tidlig 2000-talls amerikansk vestkyst inspirerte greier, bare på norsk. Vi har også med OnklP på scenen, som jeg vet blir sinnsykt bra. Det blir vår første konsert med han.-

OnklP

– Dere har fått med dere OnklP på en fersk singel. Han er jo ingen smågutt i bransjen. Hvordan fikk dere til det?
– Jeg sendte en melding til Pål i vår, og jeg spurte rett ut om han ville rappe på en av de nye sangene våre. Tenkte det kunne være fett, og jeg var klar over at han har fulgt bandet vårt på instagram en stund. Han “kicket” skikkelig på låten og kom i studio vårt på løkka uka etter.
– Og dere har varslet ny singel og video denne uka?
– Stemmer. Broren min Ola Sollie og William Blofeld har laget en fet video. Den ble spilt inn ute på Fornebu hos kunstnerkollektivet BROSLO og NIX Hammer. Den kommer blir sluppet fredag denne uka.

Her kan vi se litt fra innspillingen av musikkvideoen som blir sluppet sammen med singelen “1.000 tanker” fredag denne uka:

Ungdomskveld

Det blir en musikkaften i ungdommens tegn i sentrum onsdag kveld. Og dette er programmet:

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.