Connect with us

Jessheimdagene

Unni Wilhelmsen første artist ut under Jessheimdagene 2018

Avatar

Published

on

Jessheimdagene 2018 sparkes i gang med klubbkonsert med ingen ringere enn Unni Wilhelmsen torsdag 9. august. Salget til alle konsertene er i gang.

Unni Wilhelmsen – en av landets mest rutinerte og fargerike artister gjennom en lang karriere – returnerer til Kulturbanken på Jessheim. Forrige gang Wilhelmsen gjestet Jessheim var i trioformat sammen med Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen. Den gang var det også pop-uputstilling der Unni og Sol Heilo stilte ut egne tegninger.

Bjørn Eidsvåg er på veien gjennom hele sommeren. Han har gjestet Jessheim tidligere.

Klubbkonsert

Nå er det Unni Wilhelmsen solo som kommer til Jessheim, og klubbkonserten hennes er startskuddet for musikkfesten i Jessheim sentrum i august, og om Unnis klubbkonserter er følgende skrevet: “Hun spiller helst på de trangeste, små stedene – hvor hun kan se ansiktene til alle som er der. Det er den næreste formen for akustiske konserter hun liker best. I tillegg til tekstene og musikken, får man gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.”

De største konsertene

Konsertprogrammet for Jessheimdagene 2018 er som følger og billettsalget er i gang:

Torsdag 16. august: Dobbelkonsert med Sol Heilo og Bjørn Eidsvåg på den store scenen på torget i sentrum. Billetter er i salg. Heilo har gjennom vinteren turnert Europa, og hun spiller på et utsolgt Over Oslo denne sommeren. Hun kommer til Jessheim med blodtrimmet band.

Fredag 17. august: Trippelkonsert med Honningbarna, El Cuero og CC Cowboys. Billettene er i salg.

Lørdag 18. august: Åge Aleksansersen & Sambandet står på scenen i Jessheim sentrum.

Lokale artister

Arrangørene jobber med å få på plass lokale navn som skal supplere de mer kjente navnene under Jessheimdagene 2018. Det blir lokalt kjente navn på utendørs og inne på klubbscenen i Kulturbanken i løpet av dagene.

Jessheimdagene som sådan arrangeres under samme lest som tidligere år.

PS! Foto av Unni Wilhelmsen er tatt av Johs. Bøe.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.