Kontakt oss

Folk

Variert konsertmeny i helgen

Avatar

Publisert

I helgen kan folk velge mellom gamle musikalske travere og fremadstormende pop-rock. i tillegg blir det dansbar aften med Mr. Ray i Kulturbanken fredag. Og søndag blir det spellemannominerte artister i Jessheim kirke.

I storsalen Kong Rakne finner vi radarparet fra gammelt av – Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel – som atter har slått sine pjalter sammen.  To av landets mest kjente og kjære artister har igjen bevist at de er som gode viner, at det går an å eldes med stil og bli bedre med årene, heter det i omtalen på hjemmesiden til kulturhuset.

Fulle hus i fjor sommer ga mersmak, og nå er det kulturhusene i det ganske land som skal fylles. Gutta leverer både nostalgi og nyskapning. Deres mest kjente hitlåter spilles side om side med gamle og nye covere som vi alle kjenner og har et forhold til.

Sammen med perkusjonisten, Aleksander Pettersen, skaper Jørn og Steinar et akustisk, rytmisk og rått lydbilde som publikum kjenner, digger og elsker.

Konserten er så å si utsolgt.

Billett? TRYKK HER

Dansbart i Kulturbanken

Nesten utsolgt er det også i Kulturbanken fredag kveld. Der står Mr. Ray og hans musikanter på scenen for å gi publiken et påfyll av dans- og sangbar musikk.

Mr. Ray Band består av 6 dyktige, rutinerte, energiske og tilstedeværende musikere, med lang fartstid innen bransjen. Allerede tidlig på 90-tallet spilte flere av dem sammen i blandt annet Rune Rudberg Band, Casanovas og Jenny Jensen og Septimus, og i de senere årene i tribute bandet En dags pause – Hyllest til Jahn Teigen.
Med denne bakgrunnen, er de en samspilt sammensetning, med flere sterke vokaler, godt scenetekke, utstråling, sjarm og seriøsitet.

TRYKK HER for billett

Fremadstormende

Jessheim får besøk av en fremadstormende poprock-artist fra Sandnes lørdag kveld. Da står BASTIAN! på scenen i Kulturbanken. BASTIAN (19) opererer i et tekstlandskap av kjærlighet, angst og frustrasjon, presentert gjennom kompromissløs gladskrangling.
Som rømling fra elektronisk musikk, pakker unggutten upolert punketradisjon inn i dansbar pop, som et opprør mot den digitale verdens overeksponerte perfeksjon. Musikkmagasinet Gaffa har faktisk spurt høyt om det er en ny Håkan Hellstrøm som er på veien nå. Det er også blitt trukket paralleller til Hvitmalt Gjerde og 90 ́s britpop for å beskrive Bastian!-sounden.
Billett finner du ved å TRYKKE HER

Spellemannominert

øndag 3. mars kl. 19 kommer konserten “Villfarande barn” til Jessheim kirke, der Kim Rysstad tolker gamle sanger og salmer sammen med Tord Gustavsen på piano og Arve Henriksen på trompet. Her snakker vi toppmusikere på internasjonalt nivå, og om det de framfører skrives blant annet:

“Hva man enn tenker og tror om frelse, synd og nåde, må man ha et hjerte av stein for ikke å tro på Kim Rysstad når han tolker gamle åndelige sanger som «Jesus, din søde forening at smake», «Villfarande barn» og «Langt inn på ville heii».

Til arrangementer skapt i øyeblikkets beruselse av Tord Gustavsen (piano) og Arve Henriksen (trompet) synger Rysstad om fordervelsens avgrunn, jammerdalens lidelse, villfarende sjeler og behovet for frelse.

Det skjer på et nytt album som har fått tittelen «Villfarande barn». Det kan ved første øyekast se ut som en temmelig utdatert samling sanger og ganske underlig å bringe til torgs i en tid der synd, skam og helvete er blitt tabu-ord og tidens profeter foreskriver øyeblikkets gleder som livets mening.”

TRYKK HER for billett

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.