Connect with us

Konsert

Varierte uttrykk i galleriet

Avatar

Published

on

Medlemsutstillingen til vår lokale maleklubb er alltid interessant. Så også i år, og lørdag er det offisiell åpning i Galleri Jessheim. Og i Kulturbanken blir det jazz.

50-årsjubilanten Ullensaker kunstforening hviler ikke på laurbær eller noe annet i 2023. En perlerad av utstilling strekker seg gjennom året, og denne helgen er det medlemmene selv som pryder vegger i galleriet i sentrum.

Anslagsvis 30 medlemmer stiller ut sin kunst, og det er en variert og spennende utstilling Jesshempuls fikk lov til å snuse litt på dagen før dagen.

Både unge og mer voksne medlemmer bidrar til variasjon i motiver og uttrykk, så det er bare å ta turen til sentrum lørdag 14.00.

Les mer om jubileumsåret og historien til kunstforeningen her:

Pynter seg til jubileumsår

Jazzrock på Kreti

Og kunstglade sjeler kan rusle rett fra medlemsutstilling i Galleri Jessheim til Kulturbanken. Der vanker det en solid dose jazzrock fra Krokofant fra 16.00.

Hva er Krokofant, spør du kanskje?

Jo, Krokofant beskrives slik:

“Den norske trioen Krokofant, spiller energisk og eksplosiv jazzrock som både er fri og strukturert. Lydbildet er tungt forankret i 70-tallet, med sterke referanser til King Crimson, Soft Machine og Mahavishnu Orchestra – et uttrykk som treffer både rockefolket, frijazzerne, og jazz-rocknostalgikern.”

BILLETT HER

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.