Kontakt oss

Jessheimdagene

Verdig jubileumsmarkering

Avatar

Publisert

Konserten med Dance With A Stranger var et 50-årsjubileum av Jessheimdagene verdig på flere måter. 

Egentlig skulle denne konserten vært avholdt i 2020 – for da var det 50 år siden Jessheimdagene så dagens lys – men koronarestriksjoner gjorde at arrangørene valgte å skyve den til i år.

For denne konserten var også en hyllest til Jessheimdagenes far – og mangeårig høvding i norsk musikkbransje – Barry Matheson, som samarbeidet med Dance With A Stranger helt fra bandet slo gjennom og til Barry gikk bort vinteren 2020.

Frode Alnæs sa mot slutten av konserten at de har et nært forhold til Jessheim nettopp på grunn av det nære forholdet de hadde til manager Barry gjennom mange år.

Den tøffeste manageren i himmelen

2021-utgaven av Dance With A Stranger har en solid tyngde i det de serverer et villig og voksent publikum lørdag kveld.

Regnet la ingen demper på stemningen, og et spillesugent orkester – med Jørun Bøgeberg på bass – fikk hofter og godfot til å riste godt hos publikum.

Det skal sies at de rolige balladene også bidro til lun stemning underveis i konserten, men det er er når vokalist og band virkelig tråkker på gassen at kvalitetene i dette orkesteret virkelig kommer til sin rett.

En på alle måter vellykket dag og kveld i Jessheim sentrum (noen regnskyll til tross), og det er ny dag i morgen. Da er det Ullensaker-idretten som overtar Storgata.

Og det blir to konserter med Egil Hegerberg i byen vår. Og meget mer er på programmet.

Vi ser fram til det.

Søndagens program:

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.