Kontakt oss

Abonnenter

25 år med nøkkel til suksess

Det er litt av en suksesshistorie som markerer 25 år som næringsdrivende i disse dager. Ingeborg Haukerud sin historie er inspirerende så det holder.  Grundighet og evnen til å vokse i passe tempo er på mange måter nøkkelen til at Ingeborg Haukerud markerer 25 år i lås- og nøkkelbransjen. – Jeg begynte for meg sjøl i 1998. Da hadde jeg hjemmekontor i Grisroa hjemme i Odalen, og jeg hadde en rusten Volvo, en nøkkelfilemksin, ei bokhylle med låser og en diger utbrettbar mobiltelefon, sier gründeren som tok ut rundt 60.000 kroner i lønn det første året. Dag og natt – Det gikk dag og natt, og det har gått i […]

Avatar

Publisert

Det er litt av en suksesshistorie som markerer 25 år som næringsdrivende i disse dager. Ingeborg Haukerud sin historie er inspirerende så det holder.  Grundighet og evnen til å vokse i passe tempo er på mange måter nøkkelen til at Ingeborg Haukerud markerer 25 år i lås- og nøkkelbransjen. – Jeg begynte for meg sjøl i 1998. Da hadde jeg hjemmekontor i Grisroa hjemme i Odalen, og jeg hadde en rusten Volvo, en nøkkelfilemksin, ei bokhylle med låser og en diger utbrettbar mobiltelefon, sier gründeren som tok ut rundt 60.000 kroner i lønn det første året. Dag og natt – Det gikk dag og natt, og det har gått i […]

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.