Kontakt oss

Folk

Ullsokning ny økonomisjef

Avatar

Publisert

Det er Ullensaker kommune som opplyser dette på sin hjemmeside torsdag morgen.Iversen sin erfaring fra Gjerdrum kommune har gitt han god kjennskap til alle de kommunale tjenesteområdene som gjør at han kan være en tydelig forretningspartner for ledelsen, virksomhetene og politikerne i kommunen.

Erfaren

Han har 25 års erfaring fra tilsvarende stilling i ulike private selskaper som globale amerikanske selskaper, store skandinaviske og norske selskaper.

– Jeg har alltid vært opptatt at selskapene skal være endringsorientert og utnytte de nye digitale mulighetene som finnes for å kunne være konkurransedyktige sier Iversen.

Fornøyd

Kommunedirektør Erling Kristiansen er fornøyd med ansettelsen av Iversen.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at Hans-Petter vil være en del av lederteamet i Ullensaker kommune. Det var flere sterke kandidater til stillingen. Hans-Petter sin bakgrunn er særlig interessant, med sin kombinasjon av erfaring fra både offentlig og privat virksomhet.

– Vi går inn i en tid hvor utviklingen av kommunens systemer og kompetanse på økonomi og finansforvaltning er avgjørende. Jeg har stor tro på at Hans-Petter vil stå stødig ved roret.

Hjemkommunen

Iversen ser fram til å være med på å videreutvikle kommunen og økonomiavdelingen i kommunen.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kollegaer og komme i gang med det viktige arbeidet Ullensaker kommunen gjør for sine innbyggere.  Dette er også min hjemkommune og jeg ser fram til å bidra til å videreutvikle kommunen og økonomiavdelingen, slik at vi kan levere gode og bærekraftige tjenester for våre innbyggere avslutter Iversen.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.