Kontakt oss

Konsert

Spellemannvinner til Kreti

Avatar

Publisert

Lovordene hagler om de unge herremenn i bandet Brenn. Lørdag står det som sies å være et av landets beste band live på scenen i Kulturbanken. Det er så man må gni seg i øynene.

De har vunnet Spellemannpris, de spilte nylig på P3 Gull, de har vært invitert til Roskilde og det var Brenn som åpnet hele Øyafestivalen i Oslo nå i sommer.

NB! Konserten som skulle vært avholdt kl 18.30 er slått sammen med konserten kl 21.00, så det avholdes en konsert klokken 21.00 uten aldersgrense. 

Det er de elleville live-opptredener som utvilsomt har vært Brenn sitt kjennemerke, og i 2022 har de virkelig fått vist seg frem på de store scenene.

– Denne høsten skal vi overlevere oss selv til dere. Nå er det bånn gass.

– Denne gangen reiser vi til så mange steder vi bare klarer, og spiller de litt tettere stedene vi ikke nådde ut til sist gang.

Bandet fikk sitt definitive gjennombrudd i 2019, og 2022 startet med et brak da Brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn».

Les anmeldelsen av albumet “Vandrer på solskinn” her: Sjølbevisste og kule idioter

Oppfølgeren ga bandet deres første Spellemannpris i kategorien “Årets rock”, og det kan godt hende at dette ikke er bandets siste.

Lørdag kveld står de altså på klubbscenen i Jessheim by. Det er bare å ta imot.

BILLETT HER

PS! Konserten som skulle vært avholdt kl 18.30 er slått sammen med konserten kl 21.00, så det avholdes en konsert kl 21.00 uten aldersgrense.
PS2! Vi minner også om at tribute-bandet Rolling The Stones står på scenen i Kulturbanken fredag kveld. Det serveres med andre ord sanger fra katalogen til The Rolling Stones. Bandet har gjestet Jessheim tidligere, og da var det god stemning i Kulturbanken.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.