Connect with us

Abonnenter

Der turvennene gjør på deg

Avatar

Published

on

Ideen kom for to år siden, og i disse dager ruller Anette Djuvstad og Elisabeth Østby ut en app de håper vil bidra til å samle hundefolket.

Gjennom “Hundeappn” kan folk søke og finne en match til hunden sin, sier de to damene som har jobbet fram appen de håper kan bidra til at både to- og firbeinte finner fram til hundevenner som kan tenke seg å dele en tur eller to – eller mange.

– Søk opp turvenner etter rase, kjønn, alder eller størrelse i området der du bor, oppfordrer Anette Djuvstad og Elisabeth Østby, selv hundeeiere.

Ideen

Anette Djuvstad hadde ideen til “Hundeappn” for snart to år siden, og i fjor fikk hun med seg Elisabeth Østby som syntes ideen var knallgod.

– Det er rart at det ikke finnes lignende apper allerede, sier de to.

KOBLE SEG PÅ: Med “Hundeappn” kan folk finne folk og hunder de ønsker å gå tur med, og i tillegg ønsker Elisabeth Østby (t.v.) og Anette Djuvstad å samle nyttig informasjon for hundeeiere i appen som lanseres i disse dager. 

Hundeliv

Et hundeliv er langt, og ulike behov melder seg i ulike faser av livet. Vi går på hundekurs, vi søker hundetrener som kan hjelpe oss med adferd, vi skal på ferie og trenger hundepass, og kanskje et hundehotell, eller vi ønsker oss en ny valp og er på utkikk etter oppdrettere.

– Og – kanskje viktigst av alt – er de daglige turene, og en god turvenn kan piffe opp ettermiddagen, sier Djuvstad.

Se videointervju her:

Samler alt

Appen er ment som et forum hvor alle hundeinteresserte kan finne hverandre, filtrert på kategorier og ønsket område.

– Hvordan går man fram?

– I appen skriver du en kort beskrivelse av deg selv, og lager egen profil på hunden din. Her kan du se på andre profiler, og finne andre hundeelskere, sier Østby.

Vil du ha kontakt med noen sender du en forespørsel. Gjennom filtre kan hundeiere enkelt søke seg fram til turvenner, hunderaser, avgrense område, instruktører, hundepassere, trenere eller oppdrettere.

– Målet med appen er å kunne samle så mye som mulig på et sted, for å gjøre det enklere å finne fram til det en ønsker.

“Hundeappn”

Turvenner

Hunder er som oss mennesker, de trenger venner. De har ikke behov for å treffe nye hunder å leke med hele tiden, de trenger noen gode venner som de kjenner og stoler på.

Kurs

I appen kan alle som jobber med hundekurs legge inn en profil og link til hjemmesider, pluss mangee fine bilder fra kurs. Dette gjør det enkelt for hundeiere å finne passende dressurkurs som arrangeres i ditt område.

Hundepassere

I appen kan hundepassere legge inn sin egen profil med info og bilder av seg selv og hunder de passer. Dette skaper en trygghet som gjør det enklere for hundeiere å ta kontakt. Dette gjelder også hundepensjonat og hundehotell.

Hundetrener

Hundetrenere lager sin egen profil i appen. Ønsker du som hundeeier å finne en hundetrener som kan hjelpe deg med atferdsendring hos din hund? I appen kan det søkes opp hundetrenere i ditt område som tilbyr personlig instruksjon eller online hundePT.

Oppdrettere

I appen kan oppdrettere lage en profil med info og bilder fra sin kennel og oppdrett. Etter hvert som appen fyller seg med flere oppdrettere, blir det lettere å finne frem til rett sted å ta kontakt med.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.