Connect with us

Abonnenter

Pengegave bidrar til ryddig badeplass

Avatar

Published

on

Aurskog sparebank og Kirkens Bymisjon har funnet hverandre gjennom prosjektet “I jobb”. Resultatet er at området Nordbytjernet framstår renere og ryddigere fordi ekstra hender plukker søppel der.

Tom og Jonas gjør unna sin arbeidsøkt ved Nordbytjernet i regi av Kirkens Bymisjon, som takket være en pengegave fra Aurskog sparebank har kunnet lønne to personer som ved – og i – området som er Jessheims badeperle som plukker søppel i perioden april til oktober.

Dette i tillegg til Ullensaker kommunes ansatte som holder området rent.

viktig bidrag

– Vi setter stor pris på støtten fra Aurskog sparebank, for det er ikke enkelt å finne jobber til dem som ønsker å være en del av “i jobb”-prosjektet, sier Tove Stensrud i Kirkens Bymisjon.

Les mer om Kirkens Bymisjon her:

Offensiv bymisjon tross trang fødsel

Treffer kjernen

FANT HVERANDRE: Aurskog sparebank ved Helene Enger Skjønnhaug (t.v.) og Laila Døhlen Hansen (t.h.) er glad for at Tove Stensrud og Kirken Bymisjon Jessheim søkte om støtte til å ha to personer i jobb med å plukke søppel ved Nordbytjernet gjennom sommeren og høsten.

– For Aurskog sparebank faller dette inn i kjernen av det vi gir støtte til, sier kommunikasjons- og markedssjefHelene Enger Skjønnhaug om sparebankens engasjement i lokalmiljøet.

– Dette handler om inkludering og tilhørighet, og vi ønsker som bank å bidra til at de stedene vi har fillialer skal være gode steder å bo, leve og vokse opp, legger hun til.

Les mer om bankjubilanten her:

15 år som byens bank

Gir tilbake

En viss andel av det årlige overskuddet går til gaver og støtte til som bidrar til at lokalmiljøet blir et godt sted å vokse, bo og leve, for å si det litt generelt.

– Vi er spesielt glade i å kunne bidra til integrering og prosjekter eller arrangementer som bidrar til mindre utenforskap. Og vi mener at støtten til Kirkens Bymisjon bidrar til det, sier fillialsjef på Jessheim Laila Døhlen Hansen.

– Det gjør det helt klart, sier Tove Stensrud.

Trenger oppdrag

Kirkens Bymisjon Jessheim skriver følgende om “I jobb”-prosjektet:

“I Jobb Jessheim jobber for at vårt arbeid skal være et naturlig valg og at våre arbeidere, som uansett vær og føreforhold holder gatene rene for avfall, er en naturlig det av bybildet på Jessheim. Denne oppmerksomheten bidrar til å gi stolthet og selvrespekt.”

Behovet for oppdrag er til stede i fullt monn, og håpet er at flere næringsdrivende (eller borettslag og andre som vil ha ryddet noe på fast basis) skal oppdage dette tilbudet.

Les mer om tilbudet ved å TRYKKE HER

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.