Connect with us

Abonnenter

Riggingen er i full gang

Avatar

Published

on

Riggingen av torget som konsertarena er i full gang. Det blir musikk fra lokale talenter allerede fra i morgen. 

Det er mange håndgrep og vendinger som skal til for å lage konsertarena i sentrum av Jessheim by. Romerike Lyd er i full gang med å klargjøre den store scenen.

Rundt oss kommer teltene opp i regi av arrangørene, og fra i morgen er det mye på programmet fra scenen.

Sjekk programmet for onsdag her:

Hele programmet for Jessheimdagene finner du ved å TRYKKE HER

Uteservering

Restauranten Heim er i ferd med å klargjøre for uteservering på Øvre torg gjennom helgen, og det rapporteres om omsetningsrekord hos Heim forrige helg. Jessheimdagene 2022 er Heims første, så både forventninger og entusiasme står i taket.

GLEDER SEG: Sivert Furuseth hos Heim gleder seg til at de skal være en del av Jessheimdagene. Det har vært godt besøk hos oss Heim. 

Gratiskonserter

Flere av de unge musikerne som står på scenen fra 19.00 har allerede begynt å gjøre seg bemerket. Vi nevner Flaming Youth og Essential Tides i den sammenheng.

Men Jessheimpuls har også hatt gleden av å se The Blondies opptre. Vi ser fram til å høre dem igjen, og denne gangen på en større scene enn sist.

Ullensaker kommune har hentet inn det energiske bandet Hudkreft til å avslutte kvelden onsdag. Alle konsertene er gratis denne kvelden.

FLAMING YOUTH: Bandet Flaming Youth er tilbake på scenen igjen. Unge menn som begynner å dra på seg en viss rutine. Bandnavnet har de fra en sang med bandet Kiss.

Bra forhåndssalg

Forhåndssalget til konsertene torsdag, fredag og lørdag kveld tikker og går godt, er beskjeden Jessheimpuls får fra arrangørene. Salget har vært sjeldent godt i forkant, og utsolgte konserter torsdag og fredag kan være innen rekkevidde.

Les mer her:

Høy fart på salget til konsertene

Og her kan du lese mer om banene som kommer til Jessheim gjennom konserthelgen:

Konsertprogrammet klart

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.