Kontakt oss

Abonnenter

Det lukter allsang i sentrum

Avatar

Publisert

Den tredje konsertdagen under Jessheimdagene blir allsangvennlig og feststemt. Tre band som kan publikumsfrieri kommer til byen vår.

I skrivende stund er Wig Wam i ferd med å runde av det som må sies å være en særdeles vellykket konsertrunde i Norge. Nå pakker bandet instrumenter, glitter og sminke og reiser ut av Norge for å spre sin glam-rock i USA – før de kommer tilbake til Norge og blir en del av festivalsommeren.

Les om de andre artistene som kommer til Jessheim i august her:

Kvitnes ut på siste reis med rockeband

10 år etter at bandet ga seg, så opplever Wig Wam et nytt løft gjennom TV-serien “Peacemaker”. Bandets hit “Do You Wanna Taste It?” fra 2010 er med i åpningssekvensen til serien, og med det var bandet igjen i sentrum av offentlighetens interesse. Derfor er det nå bånn gass med konserter i inn- og utland, og Jessheim blir en del av reiseplanen til østfoldingene.

Et lite “fun fact” er at bandets lydmann – Ole Morten Hammersborg – har lokal tilknytning. Derfor blir det litt hjemmebane når Wig Wam kommer til vår lille by lørdag 19. august.

Wig Wam ble grunnlagt i 2001, og året etter vant de den norske finalen i Eurovision Song Contest med megahiten «In my Dreams». Sangen toppet de norske hitlistene i seks uker.

Bare i 2005 holdt Wig Wam over 200 konserter, og de har turnert over hele verden.

LINK TIL BILLETT (gjelder for alle konserter lørdag 19. august) HER

Country-rap

Det blir mer Østfold på plakaten lørdag 19. august. For fra Indre Østfold kommer fenomenet Hagle, et konsept som de siste årene har etablert seg helt i toppsjiktet når det kommer til strømming. Og det blir sagt at Hagle er verdt å få med seg i konsertform.

Med sin country-rap sikter de seg inn på tematikk som tar opp i seg bygdekultur og rånermiljøet der de selv vokste opp.

De første sangene til Hagle ble plukket opp av NRK- serien Rådebank, og flere av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang.

Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og setter allsang i forsetet.

Hagle har samarbeidet med veteraner innen denne sjangeren, blant andre Staysman og Petter Katastrofe. Sistnevnte har vær en del av støttekonserten Heroes her i Jessheim by tidligere.

Blodsbrødre

I tillegg til de to ovennevnte konsertene, så blir det garantert allsang når coverbandet Blodsbrødre går på scenen. Bandet har underholdt på store og små scener i mer enn 20 år, og de har gjestet Jessheim tidligere. Det blir norske hits på rekke og rad fra Blodsbrødre.

Disse kommer til Jessheim fredag 18. august.

Maarud returnerer til Jessheimdagene

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.