Kontakt oss

Folk

Full swing med demenskoret

Avatar

Publisert

Allerede etter fem øvinger svinger det godt av demenskoret. Det var åpen øvelse på selveste Alzheimerdagen torsdag, og der var også de to som etter alle solemerker fronter flertallspolitikken i Ullensaker de neste fire årene.

Brødrene Ståle og Børre Lien Hansen sang med på slageren “La det swinge” sammen med resten av publikum som overvar åpen øvelse med Ullensaker Demenskor på Kløfta torsdag formiddag.

Og det er nærmest rørende å se hvor godt dette koret allerede har satt seg med musikkterapeut Katrine Aune Fjell som musikalsk leder.

STEMNING: Dirigent og musikkterapeut Katrine Aune Fjell satte pris på publikum under øvelsen til demenskoret torsdag. 

Stemningen nærmest i taket underveis i øvelsen, og det er vel egentlig ikke noe annet ord en “imponerende” som kan brukes om dette initiativet.

– Det er flott å se dette bli realisert, sier Kjersti M. Godin og Mona Thomsen – en duo som er som en virvelvind i demensarbeidets tjeneste i vår kommune.

Fredag er duoen i møte med helseledelsen i Ullensaker kommune, så det er liten tid til å hvile på små laurbær der i gården.

– Ganske så full kalender, sier de to representantene fra demensforeningen.

GODT I GANG: Musikkterapeut Katrine Aune Fjell og pianist Minnie Einersen sammen med Ullensaker Demensforenings Mona Thomsen og Kjersti M. Godin etter øvelsen med Ullensaker Demenskor. Koret begynner allerede å finne form og samsang.

Demenskoret øver på Kløfta bo- og aktivitetssenter fra 12.00 på onsdager.

Les mer om Ullensaker Demenskor her:

Demenskoret er i gang

“Brødrene ordfører”

De politiske forhandlingene mellom Høyre og Fremskrittspartiet og KrF er varslet å nærme seg slutten, og Ståle og Børre Lien Hansen tok turen for å overvære korøvelsen på Kløfta torsdag formiddag.

AVBREKK: Ståle Lien Hansen var sammen med bror Børre Lien Hansen til stede under øvelsen til Ullensaker Demenskor på Alzheimerdagen torsdag. De hadde lite konkret å si om forhandlinger, ut over det faktum at det går mot slutten – altså som i enighet – når det gjelder nevnte forhandlinger. 

Hør demenskoret og se videointervju her med politiker-brødrene her:

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.