Connect with us

Abonnenter

Høy fart på salget til konsertene

Avatar

Published

on

Forhåndssalget til kveldskonsertene under Jessheimdagene har skutt fart. Aldri før har det vært solgt så mye til samme tidspunkt som i år.

Trine Hagelia i markedsavdelingen til Jessheim storsenter har vært med og arrangert Jessheimdagene så å si siden oppstarten av “nye” Jessheimdagene i 1999, og hun har aldri opplevde at billettsalget har vært så godt flere uker før Jessheimdagene tar til.

Passert 2.000 solgte

ENDELIG: Prepple Houmb og DumDum Boys kommer endelig til Jessheim. Forhåndssalget går så det griner, og arrangørene sier at man bør kjøpe billett på forhånd for å være sikker på å kommer seg innenfor portene torsdag 18. august. Da står også Amund Maarud på scenen. Foto: Hans Arne Vedlog

– Vi har passert godt over 2.000 forhåndssolgte, og erfaringsmessig er det en god indikasjon på at vi kan fylle opp torget disse dagene, sier Hagelia til Jessheimpuls.

Det er konsertene torsdag 18. august og fredag 19. august – der DumDum Boy er trekkplaster torsdag og Hellbillies topper plakaten fredag – som er skikkelig i sig hva forhåndssalget gjelder.

SELGER BILLETTER: Hellbillies – med ullsokning Egil Stemkens (t.v.) selger godt med billetter til sin konsert fredag 19. august. 

Torsdagen står selveste Amund Maarud på scenen før DumDum Boys, og Halden-bandet Onkel Tuka spiller før Hellbillies fredag kveld.

Link til billetter under Jessheimdagene finner du ved å TRYKKE HER

Lukter utsolgt?

– Men billettene til lørdagskonsertene med Violet Road, Klovner i kamp og lokale Slagerkameratene selger også jevnt bra, sier Hagelia, som er spent på salgsinnspurten den siste halvannen uka før det drar seg til med konserter.

– Det er også vanlig at det selges en del billetter i døra, men vi oppfordrer folk til å kjøpe på forhånd, spesielt torsdag og fredag kan fort bli utsolgt i forkant, sier Hagelia.

Program i posten

Programmet for Jessheimdagene – for du skal vite at det ikke bare er konserter på plakaten – er på vei i postkassene til husholdningene i Ullensaker om kort tid.

Og for første gang på to år er det ikke korona-restriksjoner som legger demper på festen i sentrum denne gangen.

Det betyr at det blir tivoli, markedsgate i Storgata, Barnas Jessheimløp, “food trucks”, utekino og annet som de unge ullsokningene også kan glede seg over at står på programmet.

Klubb- og utekonserter

SNART UTSOLGT: Utekonserten med Trang Fødsel på Villa Sole nærmer seg utsolgt. Her fra innvielsen av Villa Sole som kulturarena for ett år siden. 

De to kulturarenaene Villa Sole og Kulturbanken har også konsertprogram gjennom Jessheimdagene, og vi får besøk av både nasjonale størrelser og lokale godbiter.

Vi nevner i fleng både Trang Fødsel, Guro Vikingstad, Josefin Winther, Venke Knutson, quiz med Egil Drillo Olsen og Arne Scheie, Ronny Aagren, The Husbands og Back In Time.

– Her begynner det å haste med å kjøpe seg billett til «Trang Fødsel». Den konserten nærmer seg utsolgt sier Villa Sole-eier Tore Kværner.

Kværner anbefaler også byvandringen i regi av Ullensaker Turlag og Ullensaker Historielag søndag den 14. august fra 12.00. Byvandringen starter ved Villa Sole. Det er altså oppmøte, sier Kværner.

Link til konsertene under kastanjetreet på Villa Sole finner du ved å TRYKKE HER

Og link til konsertene i Kulturbanken under Jessheimdagene finner du ved å TRYKKE HER

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.